• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

12.09.2019

19:50

STEFANOVIĆ: Država će nastaviti da ulaže u istok Srbije

Politika

STEFANOVIĆ: Država će nastaviti da ulaže u istok Srbije

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas u Knjaževcu da će država nastaviti da investira u istok Srbije i da danas, zahvaljujući dobrim ekonomskim osnovama, može da ulaže u infrastrukturne projekte i bori se za bolji životni standard građana

- Država će nastaviti da investira novac u razvoj ovog kraja. Hoćemo da ljudi ovde stvaraju porodice, da se zapošljavaju i da od plate mogu pristojno da žive. Od 2012. godine u Knjaževcu je mnogo urađeno na smanjenju stope nezaposlenosti, što je svakako jedan od ključnih zadataka i poslova koje država ima - rekao je Stefanović, nakon sastanka sa predsednikom opštine Knjaževac Milanom Đokićem.

STEFANOVIĆ: Policajcima povećanje plata već u decembru!

Ministar je prilikom obilaska Policijske stanice Knjaževac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima ove stanice i Policijske ispostave Stara Planina, istakao da je stanje bezbednosti u ovom kraju na visokom nivou.


On je najavio da će pripadnici Policijske ispostave Stara Planina dobiti novo vozilo, kojim će i tokom zime moći da obavlja patrolnu delatnost, kao i da je sa predsednikom opštine Đokićem razgovarao o mogućnosti da lokalna samouprava zajedno sa Policijskom upravom izgradi montažni objekat u kome će na Staroj planini policija biti smeštena tokom zimskog perioda, navodi se u saopštenju Ministarstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija