• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2019

19:58

ĐILASOVCI POZDRAVLJAJU ANTISRPSKU POLITIKU NA KiM! Srpska lista objavila ko su POSLUŠNICI PRIŠTINE i SLUGE NEKIH AMBASADA!

Politika

ĐILASOVCI POZDRAVLJAJU ANTISRPSKU POLITIKU NA KiM! Srpska lista objavila ko su POSLUŠNICI PRIŠTINE i SLUGE NEKIH AMBASADA!

Podeli vest

Srpska lista u saopštenju za medije kritikuje Radu Trajković, Nenada Rašića, Slobodan Petrovića i porodicu Jablanović zbog izjava kojima podržavaju oduzimanje prava glasa Srbima na KiM koji poseduju srpska dokumenta

Takvim su izjavama još jednom podsetili sve Srbe "ko su ovi poslušnici Prištine i sluge nekih ambasada", poručuju iz Srpske liste.

- U 21. veku, u nameri da se oduzme osnovno političko pravo Srbima, da sebi biraju predstavnike koji će se boriti za njihove interese, izborna komisija Prištine je na zahtev Slobodana Petrovića, poznatog ćutologa koji nikada nije osudio nijedan napad na Srbe, pokazala da Priština želi da u Skupštini sebe klimoglavci koji su zaboravili ko su, šta su, i koju slavu slave, ako je slave - navodi SL u saopštenju.

VESIĆ PITA ĐILASA: Ko je poslao demonstrante pred moju zgradu?



Kako kažu, takvo ponašanje je njihova "ulaznica za kojom žele da plate Aljbinu Kurtiju kako bi ušli u buduću Vladu u Prištini, a nakon što je sam Kurti, promoter tzv. Velike Albanije, izjavio da za ove borce protiv srpskog jedinstva, srpskog naroda, srpske države i Srpske liste, uvek ima mesta u njegovoj Vladi".


To je istovremeno, tvrde u SL, "primer kakve izborne uslove priželjkuje Đilasov Savez za Srbiju, pošto članovi njegovog Saveza pozdravljaju antisrpsku, protivzakonitu odluku kojom se Srbima oduzima pravo glasa".

 

KO SU ALBANCI, KAKVA JE NJIHOVA ISTORIJA I ZAŠTO HOĆE DA PRISVOJE SRPSKO KULTURNO NASLEĐE NA KiM? Nebojša Bakarec potpuno razobličio podle namere Arbanasa!

 


SL, međutim, poručuje Savezu za Srbiju da će sa svojim narodom poraziti njihove "miljenike Radu, Slobu i Jablana", te da će isto tako srpski narod i Srpska napredna stranka poraziti i SzS na sledećim izborima.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija