• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

24.09.2019

18:45

JOVANOV: Vučić ne vređa rektorku, on samo govori istinu

Politika

JOVANOV: Vučić ne vređa rektorku, on samo govori istinu

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik GO SNS reagovao je na izjavu Dragana Đilasa da je "sramotno" da predsednik jedne države vređa rektorku državnog univerziteta, navodeći da Vučić nikoga ne vređa, već govori samo istinu

- Ako već želi da se bavi onima koji vređaju, neka se osvrne oko sebe i neka se pozabavi svojim satrapima koji su pozivali na silovanje premijerke i državne sekretarke i koji su upućivali najmonstruoznije pretnje porodici Aleksandra Vučića - poručio je Jovanov u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

(FOTO/VIDEO) BLOKADA REKTORATA U REŽIJI VELIKOG BRATA! Evo kako je Đilas sa "studentima" zauzeo zgradu!

Đilas je taj koji vređa i rektorku i Univerzitet, tvrdi Jovanov, dodajući da lider Stranke slobode i pravde šalje svoje aktiviste u Rektorat dok je u blokadi, "što nikad a nikome u Srbiji pre njega nije palo na pamet".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija