• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

29.09.2019

18:06

CRNOGORCI SU NEPREDATI KOSOVSKI JUNACI KOJI SU SE POSLE ŠEST VEKOVA PREDALI! Matija Bećković o ČOJSTVU I JUNAŠTVU Mila Đukanovića: Crna Gora bez Kosova NE POSTOJI!

Politika

CRNOGORCI SU NEPREDATI KOSOVSKI JUNACI KOJI SU SE POSLE ŠEST VEKOVA PREDALI! Matija Bećković o ČOJSTVU I JUNAŠTVU Mila Đukanovića: Crna Gora bez Kosova NE POSTOJI!

Podeli vest

Porukom da Milo Đukanović potiče iz časne porodice i da veruje da će i Crna Gora povući priznanje Kosova, srpski patrijarh Irinej poručio je crnogorskom predsedniku da se vrati sebi, svojim korenima i istini, kaže za Sputnjik Matija Bećković

- Ne bih se začudio kada bi to Đukanović uradio. Svi znamo šta je muka i nevolja, ali isto tako znamo i ko smo i čiji smo, kojim jezikom govorimo, kojim pismom pišemo. I ako bi tako nešto uradio, svi bi ovde rekli — šta sam ti govorio, da li si čuo šta je rekao, pa sigurno da je tako - kaže Bećković.

 

SITUACIJA U CRNOJ GORI JE TRAGIČNA DO APSURDA, VLAST U PODGORICI SISTEMATSKI ZATIRE SRPSKI NAROD, ČAK BI HTELI I DELOVE SRBIJE DA OTMU! Patrijarh Irinej otvoreno o režimu Mila Đukanovića!

 

Bećković smatra da patrijarhova izjava ima posebnu težinu, s obzirom da se Crnogorci stalno pozivaju na čojstvo i junaštvo.

- Pre svega — Crna Gora bez Kosova ne postoji. Kosovo je nju stvorilo. Crnogorci su nepredati kosovski junaci, koji su se sada posle šest vekova predali. I verujem da bi Đukanović takvu odluku i doneo, ako ne bi presekao granu na kojoj sedi - zaključuje Bećković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bajo

pre 4 godine

Moj dobri Matija,Narod je kriv...Crnom Gorom vec odavno vlada strahovit kukavicluk i strah.Vazda je tako i bilo i nema pomoci .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17