• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s

02.10.2019

17:22

HARADINAJ OTIMA CRNOGORICMA DEO TERITORIJE: Neću stati dok ne vratim SVAKI KAMEN ČAKORA!

Politika

HARADINAJ OTIMA CRNOGORICMA DEO TERITORIJE: Neću stati dok ne vratim SVAKI KAMEN ČAKORA!

Podeli vest

- Sa Čakorom je napravljena greška. Shvatili su da nije u redu i njihova dva lidera se ne protive da se to popravi. Neću sebi reći da je nešto teško dok ne vratim svaki kamen Čakora - kazao je Haradinaj

Premijer tzv. Kosova* u ostavci i ratni zločinac Ramuš Haradinaj, boravio je minulih dana među Albancima u Baru, Ulcinju, Plavu i Gusinju, gdje je mobilisao sunarodnike sa duplim (kosovskim* i crnogorskim) ličnim dokumentima da na predstojećim parlamentarnim izborima u južnoj srpskoj pokrajini glasaju za njegovu Alijansu za budućnost Kosova.

Ovaj osvedočeni terorista i ubica srpske nejači, kako saznaje "Kosmet info", sastao se sa brojnim uticajnim albanskim porodicama i lokalnim prvacima u Ostrosu kod Bara, Štoju kod Ulcinja, te plavskim i gusinjskim selima.

Tek što se vratio u Metohiju, on je podigao prašinu opasnim porukama na račun Crne Gore. Najneposredije je najavio otimanje Čakora od Crne Gore.

Boraveći u Rugovi, rubnom području sa Crnom Gorom, predsednik Alijanse za budućnost Kosova je govoreći o razgraničenju kazao da je bilo grešaka ali da je o tom pitanju razgovarao sa crnogorskim liderima i "da će verovatno u saradnji s njima biti postignut dogovor da se isprave greške".

- Sada nam se dogodilo to sa granicom, kao iznenađenje. Znamo da su istorija i prošlost bili teški, želimo da stvari uredimo. Sa Čakorom je napravljena greška. Shvatili su da nije u redu i njihova dva lidera se ne protive da se to popravi. Neću sebi reći da je nešto teško dok ne vratim svaki kamen Čakora – kazao je Haradinaj, otvoreno pretendujući na teritoriju Crne Gore, jer, kompletno područje Čakora pripada ovoj državi.

ČEŠKA DA POVUČE PRIZNANJE KOSOVA I DA PRESTANE IZDAJA SRBA! Češki stručnjak OBJASNIO: Haradinaj i Tači su velika bruka, TREBA DA SE STIDIMO!

Običan svet čeka stav zvanične Crne Gore, koja je nedavno prećutala njegovu izjavu da su "ispravljeni sektori u pravcu Kule i Čakora, prema Crnoj Gori", ali i tvrdnju da su se kosmetski Albanci "sa premijerom Crne Gore dogovorili da zajedničke komisije treba da počnu da rade u optimalnom vremenskom roku", kada je govorio o međi od oko 79 kilometara, koja je bila utvrđena Ustavom SFRJ iz 1974.

HARADINAJA RUŠI NJEGOV SAVETNIK! Odlazećeg "premijera" miniraju bivši saborci!

Terorista Haradinaj međutim zaboravlja da se Crna Gora ne graniči sa Kosmetom, već sa Srbijom, te da je prema južnoj pokrajini države Srbije zapravo administrativni prelaz, a ne granica, podseća "Kosmet info“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 4 godine

Cuj, Cakor a cela Crna Gora ce biti njegova. Poceo od Ulcinja,i zavrsice na Cakoru. A Vusanje, pa Gusinje,pa Plav,sve je tvoje uz obronke Prokletija.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17