• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

15.10.2019

17:31

VANDALSKI ČIN! Glumac Bule Goncić osudio napad na Vesića i paljenje njegove knjige

Politika

VANDALSKI ČIN! Glumac Bule Goncić osudio napad na Vesića i paljenje njegove knjige

Podeli vest

Incident koji se sinoć dogodio nakon promocije knjige Gorana Vesića, kada su ljudi okupljeni na protestu koji je organizovala Stranka slobode i pravde Dragana Ðilasa nasrnuli na Vesića, a njegova "Knjiga o Beogradu" zapaljena, izazvao je brojna reagovanja i zabrinutost u javnosti

 To što se dešavalo bilo je vrlo ružno. Smatram da u tolerantnom, modernom društvu svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ne i na sprečavanje da drugi jednako tako iznose svoje, drugačije mišljenje. Ne znam kako bih okarakterisao sinoćna dešavanja, a da ne bude prosto. To je bio oranizovani i uopšte ne spontani niti pravičan napad na gospodina Vesića. Smatram da je to nedolično ponašenje, iako je u nekoj matrici ponašanja i u nekakvom planu borbe oko vlasti i ničega drugog. Očigledno je da takva vrsta ''akcije'', ponavljam, ničeg spontanog u sebi nema - osudio je glumac Svetislav Goncić sinoćnji incident.

On je dodao da je više nego jasno kakav je domet i čemu mogu da posluže takve "akcije".

- To je sve, moram reći, tužno - poručio je Goncić.

Naš poznati glumac, koji je prisustvovao sinoćnjoj promociji "Knjige o Beogradu" Gorana Vesića, ocenio je, inače, da je knjiga na lep, simboličan način obeležila ono šta se poslednjih godina radilo u Beogradu i povezala stari Beograd sa novim.


ĐILASOVCI UKRALI NOVAC ZA LEČENJE MALOG FILIPA: Oteli kovertu sa 62.000 dinara, ali ja ću lično da uplatim od moje plate do petka




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija