• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

04.11.2019

22:31

LOPOVE JEDAN, SRAM TE BILO! Glišić RAZOBLIČIO Mrkonjića: Kad ti Đilas i Dačič kažu da napadneš, ti to uradiš istog sekunda! Kako te nije sramota?

Politika

LOPOVE JEDAN, SRAM TE BILO! Glišić RAZOBLIČIO Mrkonjića: Kad ti Đilas i Dačič kažu da napadneš, ti to uradiš istog sekunda! Kako te nije sramota?

Podeli vest

Predsednik IO SNS Darko Glišić oštro je večeras reagovao na izjavu socijaliste Milutina Mrkonjića za sutrašnji Danas da je "hajka na SPS stereotipni početak izborne kampanje SNS" i poručio mu da treba da ga bude sramota

- Sram te bilo, lopove jedan. Chutiš dok napadaju Aleksandra Vučića, dok ga na krst razapinju, dok mu prete vešanjem, iako je taj Aleksandar Vučić prema tebi bio više nego korektan. A ti vrlo dobro znaš o čemu govorim.Kad ti Ðilas i Dačić kažu da ga napadneš, ti to uradiš istog sekunda.Kako te nije sramotra? - poručio je Mrkonjiću u izjavi za Tanjug Darko Glišić.

Glišić kaže da zna da tim obraćanjem krši stranačku disciplinu, jer je predsednik Vučić rekao da ovakve izjave ne daje u javnost.

(FOTO) ĐILASOVI MEDIJI KAO PO KOMANDI KRENULI DA BRANE SPS OD NEPOSTOJEĆIH NAPADA! Mrkonjić definitivno dokazao da SPS pravi pakt sa đilasovcima!

 

- Ali, ne mogu da istrpim licemerje Milutina Mrkonjića - kaže Glišić i dodaje da je spreman da za to snosi svu odgovornost pred organima svoje stranke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbo

pre 4 godine

SPS sa svojim kadrovima koji imaju iza sebe aferere iz saradnje sa žutim lopovima i izdajnicima morao je da se pozdravi i poradi na programu za koji se navodno bore.kao partija.Prolazi vreme blaćenja i demagogije kojom se skupjaju jeftini poeni, a sve za radi pozicija glavonja koji misle da se bez njih ni zemlja se ne okreće.

Saša

pre 4 godine

Da li može da se dnevna informisanja oslobode političkih prepucavanja stranaka, a da se bavimo životnim pitanjima. Zbog neprekidne svađe i teranja pravde među strankama prestao sam da gledam informativne emisije, a o izborima ni ne razmišljam niti mi dolazite na stan,

Sanja

pre 4 godine

Ma kakav program SPSa!!! ....od kongresa prosle godine SPS nema nikakve aktivnosti na nivou cele Srbije. Clanstvo se ne sastaje, clanovi odlaze a novi ne dolaze. Tuga i cemer od stranke! A nekada je bila stranka na nivou i clanstvo za ponos! I sta sada... mislite da cete da radite izbore? Sa kim gospodo iz SPSa?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17