• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2019

18:08

ŠIPTARI LIKUJU ZBOG VUČIĆEVOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Objavili vest, pa osuli paljbu po srpskom predsedniku!

Politika

ŠIPTARI LIKUJU ZBOG VUČIĆEVOG ZDRAVSTVENOG STANJA! Objavili vest, pa osuli paljbu po srpskom predsedniku!

Podeli vest

Vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć hospitalizovan na VMA obišla je svet. I albanski portal "albaniandailynews" obajvio je ovu vest, ali nisu im promakli ni "epiteti" o srpskom predsedniku

Ovaj portal u uvodu navodi da je Vučić primljen u bolnicu zbog srčanih problema. Međutim, u nastavku, oni objašnjavaju ko je srpski predsednik, uz salvu uvreda.

Za njih je predsednik Srbije bivši ekstremni nacionalista koji sada svoju zemlju gura u Evropsku uniju. On je dalje, po njima, populistički lider koji guši medijsku slobodu u Srbiji i demokratiju. 

Foto: printscreen albaniandailynews

Šiptarski mediji ne propuštaju priliku da vređaju Vučića, ali na njihovu žalost, džabe likuju. Predsednik Srbije obratio se javnosti iz bolnice i naglasio da će već od ponedeljka biti u "radnom pogonu".

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BOLNICE: Već od ponedeljka u punom radnom pogonu! (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija