• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2019

17:19

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BOLNICE: Već od ponedeljka u punom radnom pogonu! (FOTO)

Politika

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BOLNICE: Već od ponedeljka u punom radnom pogonu! (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se prvi put posle odlaska na VMA.

"Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu", napisao je on.

 

 

Podsetimo, generalni sekretarijat predsednika Srbije obavestio je javnost da je predsednik Aleksandar Vučić primljen juče u popodnevnim satima na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

JAK KAO STENA! Vest o zdravstvenim problemima predsednika Vučića obišla svet, EVO KAKVO JE NJEGOVO TRENUTNO STANJE!

 

- Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA - rekla je Tanjugu savetnica predsednika Suzana Vasiljević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Odmori dušu i batali novinare i odgovore na bahata i nemoralna pitanja,to prepusti potparolu.

Goran

pre 4 godine

Svaka čast predsedniku! Živ i zdrav nam bio sto godina! Ali treba misliti i na sebe i svoje zdravlje! Želim mu brz i uspešan oporavak!

Rendgen

pre 4 godine

Potreban pre svega svojoj deci i Srbiji živ i zdrav i da prestane kao juče da izlazi u susret tzv. novinarima a u stvari , podlim dušama, neobrazovanim skorojevićima, obraza i kućnog vaspitanja. A Vučić računa da će se oni produhoviti, postati bolji. Neće nikada. Oni nemaju ni program ni cilj , ne znaju sta je to rodoljublje i patriotizam, šta znači biti vredan, istrajan, dostojanstven, obrazovan. Nije ni čudo da mu nije dobro. I da dubi na trepavicama i da svakome u Srbiji pokloni stan i kola i polugu zlata, najmanje 30% bi ga pljuvalo. Pa ne radi on za te koji pre podne mrze sebe a po podne ceo svet, ne treba on da se upušta u rasprave i da odgovara na tzv. pitanja, sa tima kojima su mulj i talog prirodno okruženje i koji racunaju onda na pobedu na tom "domacem" terenu. To ne može a da ne izaziva grdan stres. On je čist pred sobom i pred Bogom i ne treba da ga je briga što luda usta lažu da razdraže glupake, on treba da se bavi istinom i konkretnim delima koja će ostati iza njega za istoriju. Svakome će stići faktura za nedela, a ubuduće ne treba da se tako često pojavljuje. On treba kao Putin sa medijima. Britanci su platili sve to i on to zna bolje nego ja. To se kaže lajte kere Jakobsfelda. Neka laju. Da imamo tužilaštvo onda bi za takve laži odgovarali zbog uznemiravanja javnosti ali nije očistio tužilaštvo. Bože neka bude volja Tvoja, a na Zemlji ne treba da on uzima ulogu Boga i da prašta bilo kome, on kao rab Božji nema ni to pravo. Njegovo je da na Zemlji svakome vrati milo za drago i duplo bar, nekada odmah, nekada kada se sve ohladi. Potreban je Srbiji, potreban je svojoj deci a ne da se troši i da ga nevaspitani ološ prekida 13 puta, da postave pitanje pa ne daju da kaže odgovor. Napumpao se juče to se jasno videlo. Juče kada sam gledao TV sam baš bio rekao, toliko ga podlo napumpavaju a on naseda da nema šanse da ne završi u bolnici. Slepom pokazivati, gluvom govoriti a glupom objašnjavati iluzorno je. Oni su podli i zli, sleoi, gluvi i glupi. Primeniti zakon dosledno samo. Srbiji treba domćin, a on ne sme dalje da sebi pravi ovako brutalne ponizavajuce situacije gde s njime razgovaraju bez poštovanja, nevaspitano, primitivno, kao s jaranom u kafani nakon tri litra rakije, gde treba da na brutalne laži odgovara kao da su notorne istine. Želim mu brz oporavak, dobro zdravlje, svaku sreću da se što pre vrati Vukanu, Milici, Danilu, Srbiji.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Mnogopoštovani predsedniče Srbije, smanjite Vaš tempo rada i smanjite Vaše zalaganje da Srbija postane ono što želite: da bude jaka, stabilna i napredna, jer ćete i Vašim smanjenim zalaganjem i Vašim smanjenim radom uspeti više nego što su drugi predsednici Srbije uspeli i što će uspeti budući predsednici. Hvala Vam što Srbiji i njenim građanima želite sve najbolje i hvala Vam što ste svojim bespoštednim radom i svojom jasnom vizijom uspeli da Srbiju bukvalno učinite ovakvom kakva je sada, ali ne zaboravite na Vaše zdravlje i to da ste potrebni i svojim roditeljima i svojoj porodici a i da samo živi i očuvanog zdravlja Srbiji i njenim građanima možete najviše pomoći. Želim Vam brzo i potpuno ozdravljenje i od srca Vas pozdravljam!

Zoran Ra

pre 4 godine

Poštovani Predsedniče Srbije, brz oporavak i nastavljamo borbu za bolju Srbiju. Veliki pozdrav

dragan

pre 4 godine

I ako sam uvek sklon kritikovanju presednika ,od njega boljeg nemamo .....izdrzi covece ne daj da nas zajasu zuti sve zivo su unistili i ponizili u srbiji do 2012....vojska se budi ,vratiti vojni rok,ekonomija u uzlaznoj putanji jos samo da imamo vise bebica ,bar 3-4 po porodici i gde bi nam bio kraj ...ziveo putin zivela srbija

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija