• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2019

14:48

UDRUŽENJE ARČIBALD RAJS: Lažima na policajce i ministra po hiljaditi put

Politika

UDRUŽENJE ARČIBALD RAJS: Lažima na policajce i ministra po hiljaditi put

Podeli vest

Strukovno udruženje policije „dr Arčibald Rajs“ najoštrije osuđuje nastavak napada na policiju od strane predstavnika Saveza za Srbiju i saopštava da je sada definitivno jasno da je u toku kampanja bazirana na lažima, kako bi se diskreditovali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i ministar Nebojša Stefanović

Saopštenje strukovnog udruženja "dr Arčibald Rajs" prenosimo u celosti:

Najnoviji napadi na policiju, koji su sinoć stigli od Boška Obradovića i Marinike Tepić, zapravo su još jedan pokušaj obmane javnosti plasiranjem neistina o policiji. Ovoga puta laž je bila da je Policijska ispostava Pantelej jednoj političkoj organizaciji dala prostorije za održavanje skupa. Da je ovo apsolutna laž odmah je potvrdila i Direkcija policije, koja je objasnila da je reč o prostorijama lokalne samouprave, ali ono što zabrinjava jeste činjenica da je neko spreman da iznese tako brutalne laži, iako je istina lako proverljiva.

Očigledno da predstavnici Saveza za Srbiju više nemaju ni granicu u svojim lažima, pa se čak trude i da neistina bude što skandaloznija, pošto im je očigledno jedini cilj skupljanje jeftinih političkih poena.  

Međutim, možda odgovor na pitanje odakle ovakve niske pobude dela opozicije, treba tražiti u rezultatima koje postiže Ministarstvo unutrašnjih poslova predvođeno ministrom Nebojšom Stefanovićem.

Samo u proteklih nekoliko dana policija je imala jednu od najvećih zaplena heroina u Srbiji ikada, kada je oduzela 77 kilograma ovog narkotika, a u još dve akcije oduzeto je i 113 kilograma marihuane. Jasno je da se ovakvi rezultati ne sviđaju narkodilerima, ali kada ovakve rezultate lažima pokušavaju da pokriju predstavnici dela opozicije, onda moramo svi da se zabrinemo.

Ne kažemo da je nervoza i jednih i drugih bazirana na istim osnovama, ali je činjenica da ovi drugi svoje nezadovoljstvo policijom javno ispoljavaju. Ni manje ni više nego plasiranjem laži.

Kada neko ko se deklariše kao političar, znajući istinu, zloupotrebi neki događaj na ovako gnusan i podmukao način, svesno rušeći ugled policije koja brine o bezbednosti svih građana, onda ne možemo reći da je reč o pravim političarima. Rejting se, dragi trećerazredni političari, gradi na sasvim drugačiji način, ne preko leđa profesionalaca koji štite građane Srbije, ali ako to do sada niste shvatili, bojimo se da nećete ni ubuduće.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17