• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.11.2019

14:35

VULIN PODNOSI TUŽBU PROTIV MIROSLAVA ALEKSIĆA! Komlenski: Funkcioner Narodne stranke će tvrdnje dokazivati na sudu!

Politika

VULIN PODNOSI TUŽBU PROTIV MIROSLAVA ALEKSIĆA! Komlenski: Funkcioner Narodne stranke će tvrdnje dokazivati na sudu!

Podeli vest

Poslanik Pokreta socijalista Ðorđe Komlenski rekao je danas da će predsednik te stranke Aleksandar Vulin podneti tužbu protiv funkcionera Narodne stranke Miroslava Aleksića, koji je ranije danas optužio Vulina da je posetio dobro "Jovanjica" gde se, kako je tada rekao, odvijala proizvodnja marihuane

Komlenski je rekao da će Aleksić svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu, ističući da je poslanik SDS - Narodna stranka izneo neistine o Vulinu i državnim organima Srbije.

Prema rečima Komlenskog, Vulin je kao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 2015. godine promovisao ideju o sezonskim poslovima i bio na imanju Jovanjica da, kako kaže, radi svoj posao.

- Danas je na jedan najgori mogući način Aleksić pokušao da pomeša fotografije sa nečim sa čime Vulin, niti državni organi, nemaju bilo kakve veze - rekao je Komlenski.

- To bi bilo kao kad bih ja optužio Ðilasa da je on odgovoran za to što je njegov nesuđeni šurak Dabović pao sa ogromnom količinom narkotika. Ne pada mi na kraj pameti, ali šta drugo očekivati od Aleksića koji je prodao sve što se prodati da - rekao je Komlenski.

Upitao je novinare da li misle da bi Aleksandar Vulin otišao na imanje da je znao da se tamo tako nešto dešava, kao što je proizvodnja marihuane.

STEFANOVIĆ: Laž da država ima veze s kriminalom u Jovanjici! (VIDEO)

- MUP, kako smo čuli iz medija, ima svoje razloge da sumnja da je marihuana zasađena u poslednjih 11 meseci. Aleksnadar Vulin je tamo bio 2015. godine. Istraga će pokazati da li se, možda, pukim slučajem to desilo tad, a ono u šta sam siguran je da Aleksandar Vulin ne bi tamo kročio nogom, nego bi bio među prvima koji bi podneli krivičnu prijavu - rekao je Komlenski.

On je dodao da je PS do te mere rigidan kada su u pitanju narkotici da ne bi glasao ni za legalizaciju marihuane, osim ukoliko se ne obezbede strogo kontrolisani uslovi da se ona koristi u medicinske svrhe.

Aleksić je ranije danas rekao da su poljoprivredno dobro "Jovanjica" na kojem je, kaže, pronađena velika količina marihuane posetili ministar Aleksandar Vulin i direktor Koridora Srbije.

JOŠ JEDNA BOLESNA LAŽ ĐILASOVACA! Jeremićev Aleksić optužio brata predsednika Srbije za kontakte sa uhapšenim vlasnikom Jovanjice - SLEDI MU TUŽBA!

Aleksić je novinarima u skupštini rekao da je policija utvrdila da je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" po hapšenju navodno "zvao brata predsednika Srbije i da je reč o velikom državnom poslu koji vlast pokušava da zatvori hapšenjem neposrednih izvršilaca".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17