• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2019

18:28

OVAJ JE STVARNO PROLUPAO! Obradović sa pristalicama BLOKIRAO ULAZE RTS! Zahteva gostovanje Borka Stefanovića u DNEVNIKU!

Politika

OVAJ JE STVARNO PROLUPAO! Obradović sa pristalicama BLOKIRAO ULAZE RTS! Zahteva gostovanje Borka Stefanovića u DNEVNIKU!

Podeli vest

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović blokirao je večeras sa svojim pristalicama ulaze u RTS, sa zahtevom da se omogući gostovanje Borka Stefanovica u Dnevniku 2.

Obradović je rekao da je danas godinu dana kako traju protesti koji su počeli zbog napada na Stefanovića.

On je rekao da je drugi zahev da se na Javnom servisu organizuje emisija o navodnim aferama.

(FOTO) CRTAJU METE, POZIVAJU NA UBISTVO VUČIĆA, A ONDA ŠOPINGUJU U TRSTU! Đilasovci kukaju kako u Srbiji ništa ne valja, a provode se od POKRADENIH PARA!

Prema njegovim rečima, kako nisu mogli da uđu i predaju ova dva zahteva u pisanoj formi, oni su blokirali sva tri ulaza u RTS "da do početka Dnevnika niko ne može ni da uđe, ni da izađe".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Usmrdeli bi se kada bi ih hapsili, nema policija rukavice I Maske da se zastite od smrada

laki

pre 4 godine

srbijo ako si pravna drzava , zaustavi više ovaj teror beograđana od strane seljacima obradovića lopova djilasa uobrazenog borka i ostale bratije. godinu dana nam kese ljudska prava. naročito seljacima iz čačka koji bi hteo da bude kralj. mars iz beograda.

jajan

pre 4 godine

pa pjedsednik je jekao da mogu da jade sta hoce ..

Misa

pre 4 godine

Budala ostaje budala,dzaba mu sve,prolupao je i zreo za Lazu,samo da ga ne obruka!Banzov!

Milan

pre 4 godine

Obradović je obični klosar.,nemogu da shvatim da šačica jada terorise cijelu Srbiju. Pozdrav iz Republike Srpske za Bracu Srbe koji podržavaju Aleksandra Vucica za koga je sav Srpski narod zapadno od Drine.

Sumadinac

pre 4 godine

Drzavo hapsi ovu Bagru sta on misli da moze da terorise Grad.

Kolja

pre 4 godine

Ovo nije normalno koliko je slobode dao sebi ovaj Obradovic.

Lala od Banata

pre 4 godine

Pa da li je dotle doslo da Obradovic tera Borka kod zene na posao ? Ova nece da ga " primi " pa to ti je.

Mikica

pre 4 godine

Tako je oterati Boska u Cacak i vlasnika guzformera u selo pored Ivanjice .To bi bilo 1. 1.

Ratko

pre 4 godine

Ima li ko u Srbiju da sme malo zavrnut usi ovom Cacaninu! Ili ce da nas kara ovako na suvo sve!

Cica Mrsoje

pre 4 godine

Ono sto bi policija trebalo da uradi jeste da omoguci zaposlenima da imaju slobodan pristup zaposlenima u RTS-u, a gospoda zgubidani neka protestvuju samo u slucaju ako uredno prijave protest. U suprotnom ne dozvoliti im .

Rade

pre 4 godine

Kada bi ja tako nešto uradio, bio bi uhapšen istog momenta. Ne znam zbog čega se ovim ološima i bagri, toliko toleriše. Možda policija čeka da se građani sami organizuju i uzmu motke u ruke. Ako država uskoro nešto ne preduzme, i to će se desiti. Prevršili su svaku meru, i ako su opozicija, nisu beli medvedi ! ! ! ! ! !

Dragan

pre 4 godine

Nije mi jasno Andrej popi batine za ništa a obradović ni kap znoja dokle bre više.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17