• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2019

17:03

(FOTO) CRTAJU METE, POZIVAJU NA UBISTVO VUČIĆA, A ONDA ŠOPINGUJU U TRSTU! Đilasovci kukaju kako u Srbiji ništa ne valja, a provode se od NAŠIH PARA!

Politika

(FOTO) CRTAJU METE, POZIVAJU NA UBISTVO VUČIĆA, A ONDA ŠOPINGUJU U TRSTU! Đilasovci kukaju kako u Srbiji ništa ne valja, a provode se od NAŠIH PARA!

Podeli vest

Nakon što je iskreirao današnjeu naslovnu stranu lista "Danas", kojom poziva na ubistvo predsednika Vučića, Đilas je sa ekipom rešio da se opusti i "proslavi" dobro odrađen posao

On je sa svojim najbližim saradnikom Vukom Vučurevićem juče "skoknuo" u praznični šoping do Trsta.

Foto: Informer

U njihovom društvu bila je navodno nezavisna novinarka Tatjana Vojtehovski.

U DS UMRLA DEMOKRATIJA! Deo Glavnog odbora napustio sednicu pošto Lečiću nije data reč, ĐILAS NA SILU POKUŠAVA DA SAČUVA LUTOVCA!

Foto: informer

 

Juče su završili sa crtanjem meta predsedniku Srbije  Aleksandru Vučiću, a onda su odmah rešili da se počaste.

Na osnovu svega jasna je taktika đilasovaca - kukaju kako u Srbiji ništa ne valja, a onda odlaze u provod od naših para koje su pokrali dok su bili na vlasti.

Zbog toga i žele da izazovu haos kako bi se vratili na vlast i punili svoje džepove da bi mogli da uživaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 4 godine

Zar nije sa njima i Marinika da dobije instrukcije za neku ,,novu aferu,,? Ludi petak je delovao na njih!

Jova

pre 4 godine

To mu dodje kao dobar alibi. Naruciti ubistvo i svw to ispratiti sa strane, iz inostranstva.

MrKamenjarac

pre 4 godine

Pa dokle vise te BITANGE da se Sire ko METASTASA?Sta rade nadlezni organi sto ro ne pritvore u Padinsku Skelu pa nek se tamo ku*ce po citav dan.Posle mesec dana lupanja kamenja nebi im vise palo na pamet da remete red.Na zapadu bi oni vec odavno bili u zatvoru i utisani vukli cetkicu na kanap.....Pa dokle vise.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

U njihovom društvu bila je navodno nezavisna novinarka Tatjana Vojtehovski. Татјана Војтеховски у сендвичу: Ђилас одозго , Вучуревић одоздо а она у средини :)

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija