• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2019

21:58

BEDŽETE, PLJUNUO SI NA ŽRTVE! Đurić odgovorio na bljuvotine Pacolija: Nećemo da učestvujemo u utakmici PREBROJAVANJA LEŠEVA!

Politika

BEDŽETE, PLJUNUO SI NA ŽRTVE! Đurić odgovorio na bljuvotine Pacolija: Nećemo da učestvujemo u utakmici PREBROJAVANJA LEŠEVA!

Podeli vest

Ne prihvatamo učešće u utakmici svakodnevnim prebrojavanjem leševa koju nameće Priština, jer je to politika mržnje koja vodi u nova stradanja, saopštio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić

- Cinične bljuvotine Bedžeta Pacolija vređaju žrtve još jednog od zločina u nizu koji je ostao bez kazne - naveo je Ðurić nakon što je odlazeći kosovski ministar spoljnih poslova objavio tvit u kome optužuje Beograd da stoji iza smrti srpskih mladića u kafiću “Panda” kod Peći pre 21 godinu.

- Pacoli, da je iskreni humanista, a ne cinik i makijavelista, ne bi tako dosledno istrajavao u negaciji zločina koje su njegovi sunarodnici izvršili nad Srbima. Ako već on i njegovi politički partneri nisu spremni da živim Srbima garantuju jednakopravnost i ljudska prava na Kosovu i Metohiji, mogli bi da pokažu minimum čovečnosti tako što će makar u javnoj komunikaciji pokazati poštovanje za mrtve - poručio je Ðurić.

OVAJ JE LUD STO ODSTO! KURTI BI DA TAČIJA ZAMENI OSUMNJIČENIM ZA POKUŠAJ UBISTVA! Evropo, zašto ovo tolerišeš, ima li kraja šiptarskom bezobrazluku?!



U objavi na Tviteru, Pacoli je napisao da su srpski mladići žrtvovani da bi se okrivili Albanci za zločin i opravdalo njihovo proterivanja, a glavna svrha ovog zlocina bila je prikazivanje OVK kao teroristicke organizacije.

Pacoli se obratio u poruci predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kojem je poručio da “objasni roditeljima te dece ubijene u kaficu ''Panda'' da su njihovi sinovi žrtvovani kako bi opravdali etničko čišćenje i genocid nad Albancima”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xy

pre 4 godine

Djuricu nemoj da pametujes i porices ono sto je tvoj mentor i ideolog rekao vec na tv u vezi tog dogadjaja. Mogao si da pitas vucica pa nebi ispalo da neko od vas laze.On je rekao da citiram"bolje je da ne pricam o tome jer.…."sat je hteo da kaze pitaj njega,a nemoj da zivis sa tom mrznjom da u albance uvek vidis potencijalno zlo.Jer vece zlo na Balkanu nije nikada ni bilo od srba,tako da bi trebao da malo sagnes glavu. Ne ocekujem da ce ovo da objavite,jer duvate u istu trubu kao i vlast u Beogradu,ali sam rekao sta mislim.

Zoran Knezevic

pre 4 godine

Ukoliko se ne radi o laznom predstavljanju, forumima mnogih medija u Srbiji, neverovatno je "poplava" iko gradjana Srbije, koji pokazuju neverovatno poverenje u Albance i jos vece nepoverenja u sebe?! Da li je to znak nase "dobrote" ili uzrok nase propasti i stradanja?! Dok Albanci, i kod ociglednih zlocina pocinjenih od strane svojih sunarodnika, uporno negiraju i poricu te zlocine, jos je neverovatnije, koliko su Srbi spremni da i one najneverovatnije zlocine, putem raznih teorija zavera, pripisu svojim sunarodnicima. Zbunjujeuce, zar ne?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17