• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.12.2019

17:31

REAGOVAO SAM KAO ČOVEK, A NE KAO POLITIČAR! Martinović otvorio dušu nakon skandala u skupštini: Boško Obradović ne brani narod, već pomaže Milu Đukanoviću!

Politika

REAGOVAO SAM KAO ČOVEK, A NE KAO POLITIČAR! Martinović otvorio dušu nakon skandala u skupštini: Boško Obradović ne brani narod, već pomaže Milu Đukanoviću!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović rekao je da Boško Obradović nije danas upadom u Skupštinu branio srpski narod u Crnoj Gori, već je činio uslugu Milu Ðukanoviću

Martinović je na vanrednoj pres konferenciji rekao da je morao da reaguje zbog transparenta koji su Dveri donele u skupštinu, a koji predstavlja uvredu, mada je, priznaje, više reagovao ljudski, nego kao političar.

On je naveo da su Boško Obradović i Ivan Kostić upali na sednicu, navodno u želji da brane interese Srba u Crnoj Gori noseći transparente “Milo lopove, ne damo ti svetinje” i “Milo Vučić braća blizanci”.

Reagovao je, kaže, pre svega zbog ovog drugog, jer je smatrao da je unošenje takvog transparenta najveća moguća uvreda ne samo za predsednika, skupštinu, poslanike SNS, već za državu, građane, srpski narod uopšte, pa i u Crnoj Gori.

(VIDEO) TRENUTAK HAOSA! Pogledajte kako je Boško Obradović DIVLJAČKI nasrnuo na poslanike u Skupštini Srbije!

 



On je dodao da je Vučić prvi srpski predsednik iza kojeg, na svakom događaju, stoje predstavnici srpskog naroda iz RS, Hrvatske, Crne Gore i prvi kojem je pošlo za rukom da u političkom, duhovnom, kulturnom smislu ujedini ceo srpski narod koji je ostao da živi u bivšim republikama bivše SFRJ.

- I onda se pojavio Boško Obradović sa transparentnom u kojem izjednčava Vučića sa Ðukanovićem. On je ovo danas uradio, ne da bi odbranio srpski narod u Crnoj Gori, već da bi učinio veliku uslugu Ðukanoviću - rekao je Martinović.

Foto: Tanjug



Kako kaže, ovo danas je samo dokaz da su Obradović, koji je, kaže, “izvođač radova”, ali i Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Miroslav Mišković, Dragan Šolak u direktnom savezu sa Ðukanovićem.

- Danas je iz parlamenta otišla slika koja treba da kaže - nije važno što je režim Ðukanovića doneo Zakon kojim se krše prava Srba i SPC. Ne, nego je vest dana to da sam ja navodno napao Obradovića - rekao je Martinović.

Reagovao je na način na koji je reagovao jer je smatrao da je to njegova obaveza, “ da se bori protiv fašizma uvek”.

- Postoje situacije, kao ova danas, kada nemate drugi načina da reagujete, sem fizičkom silom. Možda sam napravio grešku u očima nekih garđana, predsednika stranke, ali postoji nešto važnije od poslaničkog mandata,a to je čast države - rekao je Martinović.

FAŠISTA OPET DIVLJA! BOŠKO POKUŠAO DA NAPRAVI HAOS U SKUPŠTINI! Upao na sednicu i napao Martinovića!

 



Kako je rekao, nema nikakve veze između Vučića i Ðukanovića.

Martinović je rekao da SNS, kao najveća partija u zemlji, ima odgovornost za političku stabilnost Srbije, i bezbednost Srba u Crnoj Gori.

Moramo da budemo smireni, racionalni i da na miran način pomognemo i SPC i Srbima u Crnoj Gori, kao i kada je reč opd o RS, Srbima u Hrvatskoj, očuvanju Kosova u sastavu Srbije.

- Ali, da dozvolimo da nas Obradović teroriše, i građane Srbiju, u ime šacice ljudi koja je upropastila Srbiju, u čije vreme se Crna Gora odvojila od Srbije… - dodao je on.

Kako je rekao, na vlast pokušavaju da se vrate oni koji su upropastili državu i upitao koji je koji deo teritorije izgubljen za vreme Vučića.

- Jednodušno smo danas poslali poruku da smo uz srpski narod i SPC u Crnoj Gori, da želimo sa predsednikom Srbije, vladom, pomognemo da se stvari u Crnoj Gori, kada je reč o SPC i našem narodu pomere na bolje - poručio je Martinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Paro

pre 4 godine

Govna I govnari. Samo vi radite da njih. A hladnjace ces robijati.

Branislav

pre 4 godine

Gospodine Martinoviću, od mene imate punu podršku, sve ima svoje granice. Zar ste trebali " dostojanstveno " da ćutite dok najodvratnija ološ ruši državu. Nema više uzmicanja država mora da reaguje na divljaštvo divljaka inače je neće biti, uništiće je divljaci i izdajnici- odljudi!!!

nesko09

pre 4 godine

Ova reakcija pokazuje u kakvim ste problemima.Predsednik nezna sta da radi,a i nemoze nesto,ali zato vi u skupstini znate.Sta bi se desilo da ste mirno odgledali Boskov nastup?Verovatno nista.Zaboravili ste kako se sadasnji predsednik ponasao kada je napadnuta Americka ambasada,sa kakvim je odusevljenjem sutra dan pricao o mladicima koi su jurisali na ambasadu.On sada ima problem jer ga ameri drze u saci i malo-malo ga podsete na to,a preti mu se i zatvorom,verovatno Gvantanamo.Kao i obicno,prebacujete loptu u tudje dvoriste kao da smo svi blesavi i nismo videli ko je sukob zapoceo.Sve ce vam se ovo obiti o glavu isto kao i DS samo se nadam da se nece opet pojaviti neki polu pismeni za predsednika kao prosli put.Cutite i cekate sta ce reci predsednik,a kidisete na obracun sa ne istomosljenicima.Ovaj tekst verovatno necete objaviti te vas pozdravljam uz pitanje za glavnog urednika,sta je sa zutim Bujketom?

Saradžogla

pre 4 godine

Jasno se vidi da si Boška ti napao prvi.A ti kažeš DA SI BIO MAGARAC?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17