• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2019

18:55

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIČ NA RTS: Crna Gora je 2006. postala nezavisna, da sam tada bio na vlasti SVE BI BILO DRUGAČIJE!

Politika

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIČ NA RTS: Crna Gora je 2006. postala nezavisna, da sam tada bio na vlasti SVE BI BILO DRUGAČIJE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je večerašnji gost emisije "Oko" na RTS!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samom početku govorio je o KK Crvena zvezda koja nije otputovala u Podogricu na meč protiv Budućnosti! 

- Bio sam minimalno u toku svega, ali možda je bolje za nekih sedam dana odigrati utakmicu, a ne sada da se ne desi nešto što ne želimo. Razgovarao sam sa Nebojšom Čovićem i rekao sam mu da će oni uraditi sve da organizuju sve kako treba, ali da ne možemo da mu garantujemo sigurnost. Mislim da je važno da se stvari smiruju, a ne da se tenzije podižu - rekao je predsednik Srbije na početku emisije.

Foto: Printscreen RTS

- Mi izražavamo  brigu za naš narod i SPC. Ako je to moj greh ja ga prihvatam, a da prihvatam greh da sam izdajnik zato što nisam poslao tenkove u Crnu Goru, onda sam izdajnik. Crna Gora je 2006. godine postala nezavisna, i siguran sam da bi situacija te godine bila drugačija da sam ja bio na vlasti! Zato što bi se vodila pametna politika - dodao je on.

- Šta je trebalo da uradimo osim toga što smo rekli da podržavamo srpsku crkvu i srpski narod. Je li Andrija Mandić rekao da niko nikada nije uradio toliko za Srbe u Crnog Gori kao što je uradio Aleksandar Vučić. Ja to čujem i od mog Danila koji mi kaže "Tata, nešto mora da se uradi". Evo kažite mi vi šta da se uradi?, rekao je predsednik Srbije.

Foto: Printscreen RTS

Kako je istakao, on bi voleo da Crna Gora uđe u "Mini Šengen".

- Ja bih voleo da Crna Gora uđe u "Mini Šengen", da li će se to desiti ne znam - dodao je Vučić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Vučić gost je emisije Oko na televiziji RTS|1.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Dec 30, 2019 at 9:46am PST

 

- Veliki junaci, koji nisu izdajnici, izgubili su Kosovo i Crnu Goru, a veliki izdajnik Vučić je uspeo u tome da 17 zemalja povuče nezavisnot Kosova. Srbija koja je bila na rubu propasti danas ima prosečnu platu od 510 evra. Otiđite u bilo koji grad u Srbiji da vidite kolika je potrošnja. Medicinske setre i vojnici koji su ove godine dobili veće plate znaju da će sledeće godine dobiti još veće plate, znaju da Srbija radi - iskren je predsednik Srbije.

Foto: Printscreen RTS

Voditelj emisije se začudio kako to da za šest godina prosečna plata poraste na 900 evra, a onda mu je predsednik Srbije jednostavno odgovorio. 

- Samo se vi smejte, ja vam potvrđujem

Predsednik Vučić rekao je da u Srbiji plate i penzije nikada nisu bile veće nego danas.

Foto: Printscreen RTS

- Te 2014. godine ste hteli da me razapnete kada su smanjene penzije, a danas nikada veće nisu bile. Mi se ne igramo sa tim i vrlo ozbiljno računamo. Neću da odgovaram ljudima koji ništa ne znaju i koji su urušili ovu zemlju, ja odgovaram narodu!

- Svaki deo Srbije jednako volim. Nema mesta koje ne poznajem, niko bolje ne poznaje Srbiju kao ja! 

Foto: Printscreen RTS

Kako je istakao, izbori će biti ili 26. aprila ili 3. maja!

- Mi smo to rekli, i nema potrebe da se o tome više priča, jedan od ta dva datuma biće potvrđen. Očekujem dobru izlaznost kad budu izbori! Listu Srpske naprednse stranke, odnosno ko će da je predstavlja videćete na samim izborima. 

- Potrebni su nam mladi ljudi, fini, ja ću se boriti za poštenu Srbiju i boriću se da tajkuni ne zavladaju Srbijom i da nas opet ne pljačkaju - zaključio je na kraju predsednik Srbije.

- Boris Džonson, uveren sam da će biti naš gost u 2020. godini. Srbija ide snažno, hrabro i samouvereno napred - dodao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

OKO moje, Aleksandre Vučiću. Pa i ti si hteo kao Vuk Jeremić Srbiju da slomiš i poniziš. Idi gostuj kod Mila Đukanovića. Pa malo li vas je u nizu. Sjašite.

Aleksa Srbin

pre 4 godine

@sladja - O cemu pricas , jesi li i ti kao ovi drugi slepa ili samo glupa

Glina

pre 4 godine

Da nije to kao ono u Glini kad je narodu obećao nekih 30-ak dana pred Oluju da će svi živeti u jednoj zajedničkoj srpskoj državi Velikoj Srbiji pa ih posle posložiše 250 000 u kolone i odvedoše da i žive u zajedničkoj državi u Beogradu i okolici?

Rajko

pre 4 godine

Sladjo nemoj da lupetas pomislice Milo Djukanovic da ga lose zastupas.

predrag

pre 4 godine

Bravo Predsedniče.Samo napred,narod te u velikoj većini kao nikad ,te podržava

Mika

pre 4 godine

De Aco malo smanji doživljaj Ufuro si se brate previše i od tebe.

Saradžogla

pre 4 godine

Da si bio ... Smanjio bi penzije i ništa više!Crna Gora je bila nezavisna država a njeni kadrovi na čelu sa njihovim Miloševićem su bukvalno razorili Srbiju.Šta će biti tamo?NATO će proterati srbe i eto ih u Srbiji?Već viđeno ...

Vns

pre 4 godine

Da sam ja tada bio pametan ,učlanio bih se u vladajuću stranku,i sada bi bio ministar....s obzirom na njihovo obrazovanje ja sam doktor nauka za njih.....dipl.ekonomista ,Novi Sad....a da to je državni fakultet....

MEMO

pre 4 godine

Ko se seća Velike Srbije? Ko se seća Nebeske Srbije? Ko se seća cele ravne srpske Slavonije od Virovitice do Karlovca? Ko se seća od 95g zaboravljenog vekovnog srpskog mora od Karlobaga pa dole do pravoslavnog Dubrovnika u kojem su i pravoslavlje i islam bili Zakonom zabranjeni sve do 1840g?

Srbija

pre 4 godine

Pa ko se druzio sa Milom ? Postoje slike gde se maltene grlite , Pricaj tu pricu nekom drugom.

Dejan Markovic

pre 4 godine

Vala ovaj Vucic brani brata Djuku i to bas......lopovi

Dani

pre 4 godine

Ovo je sramota i manipulacija Vucica... Sta je trebao uradit pa eto kao sto je Krim uradijo sad je prilika isto iki slicno pa on ima iza sebe sav mehanizam drzave i tajnu sluzbu da uradi nesto ovo ue IZDAJA zasto prica da je uz narod da jest samo na rijecima jebemti drzavu takvimu orava drzava ako treba i zaprjeti ili opomene da nece dozvolit etnicko ili kulturosko ciscenje srba i pravoslavlja... fuj gadi mi se treba izgleda se dici narod od Sombora do Podgorica sve bagra do bagre izdajnicke

Nenad

pre 4 godine

Neozbiljna izjava šefa države. Valjda je takva provokacija u sklopu proklamovane politike dobrosusedstva.Vuk dlaku menja, ali ćud nikako.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17