• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.01.2020

11:50

PEŠIĆKA BI VUČIĆU METAK U GLAVU! Hoće li iko reagovati?!

Politika

PEŠIĆKA BI VUČIĆU METAK U GLAVU! Hoće li iko reagovati?!

Podeli vest

Sociološkinja i Đilasova promoterka Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Vesna Pešić svojom objavom šokirala je čitavu Srbiju, pa čak i one koji su do sada bili na "njenoj strani". Moćnica iz senke srpske opozicije je, naime, na svom Tviter nalogu jasno i glasno pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića: 

Foto: printscreen Twitter


Pošto je istog mometa krenula reakcija tviteraša koji su poručili Vesni da je apsolutno preterala i da bi zbog njene pretnje morale da reaguju i institucije sistema, Pešićeva je brže bolje obrisala pomenuti komentar i napisala da su je neki "pogrešno razumeli".

Foto: printscreen

Međutim, istinu nije mogla da sakrije, jer su brojni tviterašim pretpostavljajući šta će da se dogodi, sačuvali printscreen njenog tvita.

Ostalo je samo još jedno pitanje - da li će neko reagovati?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 4 godine

Zar u zakonu o izboru narodnih poslanika nema obaveznog podnošenja lekarskog uverenja o zdravstvenog stanja interesenta na poslaničko mesto? Sigurno nema, jer ova ne bi mogla ni da konkuriše. Čega se normalan stidi, time se lujka ponosi.

zoka

pre 4 godine

šta bude kad se udje u godine a ništa u životu nisi uradio.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Рекла је ЦЕВ не метак...! А цеви су различите...Слаб сте ми Ви правник...! На суђењу може да каже: Ја сам мислила на окитен, водоводну цев...А на шта сте ви помислили"? И паде Вам оптужница....!

ponosanS

pre 4 godine

Vidite kako izgleda zena kad je se mozak ukiseli od frustracije, kompleksa i mrznje. I sad zamislite takve osobe se bave politikom. Takve koji pozivaju na ubistvo treba smestiti u zatvor, dozivotno. Ko je ona da odlucuje kad neko treba da ode sa ovog sveta?

Mirjana

pre 4 godine

Najgore je što je VP navodno obrazovana čak "sociološkinja" a uopšte ne razume smisao promena u Rusiji pa brže bolje protura primitivno tumačenje kako Putin hoće da prigrabi vlast zauvek.

Pop

pre 4 godine

Нешто ту не штима, потив су да би били против, никакву платформу нити нека предлоге за бољитак земље не износе, све док се у држави осећа бољитак и држава напредује не видим разлог да то успоравсмо или спречавамо. Према томе ови у опозицији су нико и ништа могу само да лају, а пси лају због себе а не збиг других.

miroljub

pre 4 godine

Bože ljudi nemojte je osuđivati- žalite je. Meni ju je jako žao, molim vas pridružite se dsa spaasimo jednu dušu.

laki

pre 4 godine

Imaš li ti ženo ogledalo u kući. Ako Imaš, pogledaj se u njega pa se onda javi i reci sta si videla. Ono što mi vifimo to je jedna jadna baka koja i dalje misli da je nekom stalo do njenog mišljenja. Kako je jedna majka mogla da rodi onako dobro stvorenje kao sto je bila stanislava i ovako stvorenje sa pogonom jezikom i nakaradno idejama

Darko

pre 4 godine

Мени никад није било јасно а и неће никада, шта то покреће људе на патолошку мржњу подржену предлозина за нечији ликвидацију. Па зар нам је мало био један Зоран Ђинђић? Зар никакве поуке нисмо из тога извукли? Ја нисам ни члан, а ни симпатизер ни једна странке или покрета итд. Излазим на изборе што сматрам за своју грађанску обавезу и дужност. Да ли гласам за неког или прецртам лист је моја приватна ствар. Ни мени се ни мало није свиђао период владавине г. Тадића и осталих из његове странке, и никад ми није пало на памет да им пожелим ништа више од губитка власти легалним путем. И одакле идеја гђи Пешић и да г. Путин, а камоли г. Вучић планирају да доживотно владају. Ја лично не верујем у то. Једноставно је то барем код нас много компликовано. Тито је умро 1980. године, а његов систем 1988. године, да подсетим оне који се не сећају. Дакле избори на пролеће па изволите. А да будем и ја мало у маниру гђе Пешић и да кажем да би за Србију много боље било да су она и покојна јој сестра Станислава замениле места. Више вреди један добар уметник него хиљаде набеђених политичара.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Vesna Pešić je ne tako davno u intervjuima tvrdila da je Aleksandar Vučić ne samo uspešan predsednik Srbije već je i državnik, a sada se gospođa Pešić zalaže za to da ga treba ubiti. Ne razumem, stvarno ne razumem, šta se događa sa Vesnom Pešić i ne znam kako je i zašto došlo do evolucije u njenim stavovima. Ponekad se upitam: da li je to baš ista ona Vesna Pešić koja je osnovala Građanski savez Srbije i godinama bila predsednik a ja od osnivanja ponosan i aktivan član te političke stranke?! Tokom devedesetih se borila za to da Srbija postane građanska država i istovremeno se borila protiv rata a sada priziva ubistvo predsednika Srbije i haos u Srbiji. Zašto se ne povuče iz javnog života i tako građanima Srbije u lepom sećanju ostanu i ona i njen politički angažman tokom devedesetih godina prošlog veka?

Kalimero

pre 4 godine

Verovatno si mlada pa još ne shvataš suštinu - u vreme kad je to pričala još je na račinima u banci bilo para koje je pokrala posle 5. oktobra i za vreme vladavine DOS dok je bila ambasador. U međuvremenu je Vučić dobim delom zavrnuo slavine iz kojih je žuta eleita punila džepove a uz njih i bilumenta grebatora pa su se bankovni računi ispraznili i zato su svi oni sada toliko pomahnitali jer drpanja više nema a nisu sposobni da bilo šta rade da bi zaradili. Šta će Vesna Pešić "sociološkinja" (WTF je to uopšte) da radi da bi zaradila? Mlaćenje prazne slame i prosipanje ofucanih i odavno provaljenih floskula više ne prolazi.

Lane

pre 4 godine

Izlapela baba ne zna ništa drugo osim da truca!

mienko

pre 4 godine

Treba je poslati Amerikancima jer imaju isti nivo mozga!!!

Cedo

pre 4 godine

E veštico stara povampirena kojoj curi slina besnila iz usta ko zaraženoj lisici rospijo zakrvavljenih očiju zbog kojih ne vidiš dalje nosa kako te bre noje sramota to da kažeš za čoveka koji Srbiju diže iz pepela izravnava joj kičmu stavlja je na noge!!Sve što s u ti tvoji tutori amerika i vi domaći fašisti popalili i zatrli pokrali Vučić sada nadoknađuje!Kad su tvoji došĺi na vlast sve moguće je popljačkano za 24 sata a sada bi to isto ponovo ura c ili samo da se dočepate kase!!

Branislav

pre 4 godine

PEŠIĆKA BI VUČIĆU METAK U GLAVU! Hoće li iko reagovati?!------------------------------------------Evo ja reagujem već godinama, još dok su slične pretnje slate preko Vesti online i Kurira, a administrator će ignorisati moje reagovanje po običaju, a i da ih objavi ja nemam moć da bilo šta učinim osim da zavijam kao ker na mesec. Oni koji su dužni da reaguju ne reaguju, a Vi koji možete i trebate, Vi koji ste ih preuzeli od Tadića i ekipe nemate petlju da ih vratite tamo odakle su i došli. Prave vam čistu opstrukciju, polako ali sigurno urušavaju državu, a vi političari na vlasti dajete saopštenja, ništa ne činite, zašto, jel zato što nije demokratski, a biće demokratski kad država uđe u haos?! Zar ćete tek tada reagovati pa će vas ponovo proglašavati staljinistima, sadamovcima, da ne uporebim neki teži izraz, i tražiti da " zaštite " narod od VAS koji ništa ne činite, osim što se iščuđavate, osuđujete i nemoćno širite ruke jer ste " demokrate?" BRAVO GOSPODO BRAVO...

Branislav

pre 4 godine

Admine, ja nisam nikakav bot, pogoto nisam provokator, ja sam samo jedan razočarani Srbin, što možete proveriti kad god hoćete, uzdravlje...

Dragan

pre 4 godine

Ta žena je zlo Srbije već decenijama. Užas što postoji.

zora

pre 2 godine

Izrazis se ti groblje bas onako kako zelis. Hapsite matoru senilnu vesticu. Ako se Predsedniku nesto dogodi ona je krivac.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17