• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2020

16:55

IMAO SAM DOSTA VAŽNIH RAZGOVORA ZNAČAJNIH ZA SRBIJU! Vučić sumirao rezultate prvog dana Svetskog ekonomskog foruma u Davosu!

Politika

IMAO SAM DOSTA VAŽNIH RAZGOVORA ZNAČAJNIH ZA SRBIJU! Vučić sumirao rezultate prvog dana Svetskog ekonomskog foruma u Davosu!

Podeli vest

Imao sam dosta važnih razgovora što je za Srbiju od ogromnog značaja i tome ovaj forum služi, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom bilateralnih susreta koje je sa mnogim svetskim zvaničnicima danas imao u Davosu na Svetskom ekonomskom forumu

 

-  Ovde sam da se borim za našu zemlju, da zastupam interese naših građana i ponosan sam na to. Za nas su svakako najvažniji razgovori bili sa savetnikom za nacionalnu bezbednost predsednika Trampa, Robertom O'Brajanom, imali smo jedan otvoren, iskren i veoma prijateljski razgovor i rekao sam mu da bismo voleli da ugostimo predsednika Trampa u Beogradu - rekao je Vučić.

Što se tiče ekonomije, ističe Vučić, Srbiji su svi čestitali na ostvarenim rezultatima, predsednik Evropske banke za obnovu i razvoj Čakrabarti je rekao da je ovo rekordna godina za Srbiju.

- Govorio sam o našim planovima, o prelasku sa školskog na radni nivo i dalje nam je potrebno više dualnog obrazovanja da se pripremimo za budućnost. Bilo je reči i o evropskom putu Srbije, to je naš put, ali moramo da vodimo racionalnu politiku - zaključio je predsednik Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija