• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2020

10:39

LIKUJE ZBOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Tači: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK, jer smo proterali Srbiju sa Kosova!

Politika

LIKUJE ZBOG ZLOČINA NAD SRBIMA! Tači: Ponosan sam što sam bio vojnik OVK, jer smo proterali Srbiju sa Kosova!

Podeli vest

Takozavni kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je ponosan što je bio vojnik tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) od njenog osnivanja i da mu je najveća čast u životu što je nosio njenu uniformu i bio njen politički direktor

 

- Nisam mislio, a kamoli verovao, da će doći dan kada će član Skupštine Republike Kosovo reći da je aktuelni premijer Kosova pred Srbijom jači, jer nema krivični dosije OVK. Pitam dotičnu damu: koji zločin je počinila OVK - napisao je na svom Fejsbuk nalogu Tači.

Predsednica skupštine u Prištini Vjosa Osmani izjavila je nedavno da su pregovori s Beogradom u nadležnosti premijera Aljbina Kurtija i vlade, a ne predsednika Hašima Tačija.

Kako prenosi Kosovo onlajn, Tači je istakao da je OVK imala samo jednu misiju - proterivanje Srbije sa Kosova.

- OVK je ostvarila san stanovnika Kosova. Dobili smo slobodu, nezavisnost i suverenitet... Imamo sreću da smo ubedili najmoćniji vojni savez na svetu, NATO, da nam pomogne i zajedno oslobodimo našu zemlju. Oslobodioci Kosova su svi građani Kosova - naveo je Tači.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Tači, ti si ratni zločinac. Diktator i mafijaš. To je tvoja politika. Ti si politički direktor takve strukture. A koliko je jaka Srbija i da li je proterana sa Kosova i Metohije, ne prosuđuj naprečac. Vi ste ti koji ubijate zaštićene svedoke. Albance. Zašto ako Srbija nije u pravu. Srbija je u stanju da uzdigne jednog čuvara u porušenoj Savamali, da se njegovo ime ne zaboravi. Sa minimumom snage, ali sa ogormnom odlučnošću. To je Srbija koju ne možeš, Tači, nikada da proteraš. Narodi se podižu i na litijama i molebanima. Brane i svetinje SPC, ali i demokratiju. Autentične svetske i evropske principe. U tome nema nikakvog šovinizma, iako su neki pokušali to na takav način da predstave. Diktatori, kriminalci i mafijaši su u sprezi u našem regionu. I to sada vidi čitav svet zahvaljujući Srbiji. Srbija oslobađa i ne deli ni građane ni svoju teritoriju. Možda u spomen na ubistvo Olivera Ivanovića kao vrhunac zla i njegovo poražavajuće delovanje na ovim prostorima poslednjih godina. U svakom slučaju, Bog je na strani Srbije. Narod je na strani Srbije.

ROSULJAC

pre 4 godine

Pa ti govedo nisi bio nikakav borac već samo ubedjivač nato pakta,.....kome ubedjivači tada nisu trebali , kako bi opstao. BORCE si mogao da vidiš na drugoj strani,.... onoj protiv nato pakta.....BORCE koji su imali ono izmedju nogu da se suprotstave nekome ko je nominalno 100 puta jači... E,... nemoj sada da kukaš na SRPSKE ubedjivače da pojedine članice UN povuku priznanje posledica tvog ubedjivačkog rada...Korisnije je da prihvatiš SRPSKE ubedjivače nego da ponovo gledaš i osetiš SRPSKE BORCE... Veruj mi....

Seki

pre 4 godine

Nisi proterao Srbiju, vec svoje gradjane Kosova. Srbija ce uvek biti tu za Srbe

jova

pre 4 godine

Ponosi se ti Tači ,što si privermeno oteo Srbsku zemlju Kosovo sa svojim Anglo-Američkim demonima ,sigurno se ponosiš što su tvoji albanci srbima vadili organe iz živih srbskih ljudi, imate rok do 2025.god. da se iselite sa srbskoga Kosova, samo će ostati pravedni i pošteni Albanci, ako to ne uradite 8.Kralj će vas potrti sa lica zemlje. Eto i sa tim se možeš ponositi.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Umislili Arnauti -sila sve rešava, al' kad Srbin uzme kolac BOLEĆE IH GLAVA. Taljga je kažu izašlla iz raja, Arnauti nek' upamte da ima dva kraja.

Radovan

pre 4 godine

San stanovnika Kosova? Kakva budala od teroriste i kriminalca. Nije to vaša zemlja, teroristo! Ono što ukradeš, ili drugi otmu i daju tebi, samo ne privremeno rešenje. I ne brini, teroristo, sve će to jednog dana proći. Jer Kosovo i Metohija su srpska zemlja!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija