• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

10.03.2020

21:59

UZBUNA U PRIŠTINI, AMERIČKE SANKCIJE DIGLE NA NOGE ŠIPTARE, Hoti traži hitnu sednicu vlade lažne države, TAKSE SRBIJI ODMAH UKINUTI!

Politika

UZBUNA U PRIŠTINI, AMERIČKE SANKCIJE DIGLE NA NOGE ŠIPTARE, Hoti traži hitnu sednicu vlade lažne države, TAKSE SRBIJI ODMAH UKINUTI!

Podeli vest

Potpredsednik kosovske vlade Avdulah Hoti pozvao je Aljbina Kurtija da sazove sednicu vlade lažne države kako bi odmah ukinuli takse na proizvode iz centralne Srbije i BiH, ističuići da one nanose štetu Kosovu i odnosima Prištine sa SAD

- Vlada mora da bude sazvana kako bi ukinula porez. Ne možemo biti taoci odluke koja je bila neophodna, ali sada nanosi štetu Kosovu - poručio je Hoti na Fejsbuku.

Hoti je zatražio hitnu reakciju posle odluke Vašingtona o uvođenju sankcija prištinskim vlastima zbog odbijanja da ukinu takse na srpsku robu.

Podsetimo, sankcije SAD su stupile na snagu danas, s obzirom na to da je obustavljen program Milenijum čelindž korporejšn (MCC) sa investicijama na Kosovu u vrednosti od oko 200 miliona evra, koji je zvanično trebalo da danas počne.

SRPSKE "UBICE TENKOVA" STIGLE U KRALJEVO - SA MORAVE SU ZA ČAS NA KOSMETU, ALI I... MI 35 je kao stvoren za Srbiju!

Hoti je dodao i da građanima Kosova nije u interesu da se naruši prijateljstvo sa SAD, koje je, kao tvrdi, "donelo mir na Balkanu, slobodu i nezavisnost za Albance".

- Trajno prijateljstvo sa SAD nije ugroženo. Garantujemo ovo prijateljstvo - rekao je Hoti, koji je član Demokratskog saveza Kosova, koji se zalaže za bezuslovno ukidanje taksi.

On je poručio i da će pre doći do raspada vlade u Prištini nego do rušenja prijateljstva sa SAD.

SJAJNA VEST ZA SRBIJU! PUTIN OSTAJE NA ČELU RUSIJE I POSLE 2024?! A, Ameri i NATO, Šiptari su se taman poradovali da mu je vreme isteklo!

- Ako je ugroženo prijateljstvo sa SAD, onda je ugrožena i kosovska državnost, što nećemo dozvoliti da se dogodi - dodao je Hoti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iza ograde

pre 4 godine

Paa, takse mozda i dobijete al' Kosovo nikad.

Azem

pre 4 godine

HvalaTUZA ali moj koment neče objaviti srpski četnički portal informer jer plaše se 99 još imaju traume od rata hahaa

AMERIKA UVELA TAKSE PRIŠTINSKIM VLASTIMA! Kazna zbog uvođenja taksi Srbiji!
Politika

AMERIKA UVELA TAKSE PRIŠTINSKIM VLASTIMA! Kazna zbog uvođenja taksi Srbiji!

Sankcije koje su prištinskim vlastima nedeljama najavljivali zvaničnici SAD ako ne ukinu takse na srpsku robu stupile su na snagu danas, s obzirom na to da je obustavljen program Milenijum čelindž korporejšn (MC C) sa investicijama na Kosovu u vrednosti od oko 200 miliona evra, koji je zvanično trebalo da danas počne

10.03.2020

21:38

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17