• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2020

11:56

VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU POSLODAVCIMA - A JEDNOG OD NJIH JE POSEBNO UPOZORIO ZBOG OTPUŠTANJA RADNIKA!

Politika

VUČIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU POSLODAVCIMA - A JEDNOG OD NJIH JE POSEBNO UPOZORIO ZBOG OTPUŠTANJA RADNIKA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas važnu poruku svim privatnim poslodavcima u Srbiji koji otpuštaju radnike tokom vanrednog stanja zbog koronavirusa, a posebno se je skrenuo pažnju na jedan brutalan primer...

- Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije. Još jednom molim poslodavce da čuvaju svoje radnike - napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbije".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molim poslodavce da čuvaju svoje radnike.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 24. Мар 2020. у 3:36 PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Sramota i on kao predstavlja socijalističku partiju Srbije. Ajde Dačiću izbaci ga iz partije. Kamo sreće da svakodnevno objavljuju imena velikih privrednika koji se isto ophode da znamo ko je ko....

Petar

pre 4 godine

To je taj VELIKI SOCIJALISTA, koji jedva ceka da Dacicu a i Vucicu "vidi ledja" !!!! Veliki patriota....zinulo mu d**e za pare, sram da ga bude !!!! A grabi se za funkciju u Drzavi !!!!

Vesna

pre 4 godine

Nije jedini i Moj kiosk group je pre nekoliko dana raskinuo ugovore sa odredjenim brojem zaposlenih, a sve u skladu sa Zakonom o radu. Dakle, niko se nije ogrešio o zakon, samo neki neće moći da se prehrane, leče, a neki će ostati i siti i situirani.

Goran

pre 4 godine

A kako da placa radnike kad nema gostiju? I ja bih otpustio radnike, sta cu sa njima kad nema posla.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija