• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2020

21:26

(VIDEO) SRBIJA ODLUČNA U BORBI PROTIV TAJKUNSKE OPOZICIJE! Glasno NE za Đilasa i njegove sledbenike! ORILO SE "MARŠ NA DRINU"!

Politika

(VIDEO) SRBIJA ODLUČNA U BORBI PROTIV TAJKUNSKE OPOZICIJE! Glasno NE za Đilasa i njegove sledbenike! ORILO SE "MARŠ NA DRINU"!

Podeli vest

Kao i prethodnih večeri građani Srbije spontano su izašli na svoje prozore i balkone na inicijativu Udruženja za zaštitu mladih i rekli glasno "NE" tajkunskim političarima dosovskog režima. Pesma "Marš na Drinu" večeras je bila glavni motiv protesta protiv Dragana Đilasa i njegove žute bande

Evo kako je večeras bilo u Mladenovcu.

U Grockoj je bilo ovako.

"Marš na Drinu" se čulo i u Kragujevcu.

Evo kako je bilo u Krnjači.

I Loznica je protiv opozicije.

Mali Mokri lug je ovako odreagovao.

Mali Zvornik protiv Đilasa.

Šabac i "Marš na Drina"! 

Protest na Savskom Vencu!

Evo kko je bilo u Valjevu!

A evo kako je bilo u Vladimircima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 3 godine

Marš na Drinu je simbol Srbije i hrabrih Srba u borbi u Prvom svetskom ratu. Taj Marš pripada svima i ne mogu ga svojatati simpatizeri Naprednjaka. Da je SNS i njen predsednik od prvog dana puštao Marš na Drinu umesto što su vređali ljude neistomišljenike, maltretirali ih i nazivali ih pogrdnim imenima, danas ne bi bilo toliko mržnje i razjedinjenosti u narodu. Mislim da je taj pokušaj da se kroz taj marš spašava situacija - došao prekasno!

Hot goz

pre 3 godine

Aj ne brukaj se sa ovim.. Obrisi ovo.. To ti ne veruje ni Rističević

jakno

pre 3 godine

mogli ste da otputujete u London i snimite sebe sa prozora hotelske sobe

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija