• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2020

23:04

BEDNO I JADNO! Plaćenik Zoran Kesić po direktnom nalogu Dragana Đilasa večeras osam minuta napadao i ismevao Vučićevog sina Danila!

Politika

BEDNO I JADNO! Plaćenik Zoran Kesić po direktnom nalogu Dragana Đilasa večeras osam minuta napadao i ismevao Vučićevog sina Danila!

Podeli vest

Pre samo sedam dana je plakao i cmizdrio izmišljajući da je neko napao njegovu decu, a niko ih napao nije. Danas tajkun Dragan Đilas lično organizuje hajku protiv Danila Vučića, sina predsednika Srbije!

Đilas je svom plaćeniku Zoranu Kesiću još sredinom nedelje izdao nalog da udari iz sve snage po Danilu, a ovaj je kao i svaki bedni plaćenik požurio da odradi ropski porciju čvaraka.

Večeras je u svojoj emisiji na jednoj od Đilasovih televizija punih osam minuta najstrašnije napadao i primitivno ismevao Danila Vučića koji je kriv samo zato što je sin predsednika države.

Da li će Aleksandar Vučić, kao tajkun Đilas, javno plakati i pretiti zbog ovog napada, odgovor i sami znate, ali ono što je sada sasvim jasno jeste da je Dragan Đilas najstrašniji lažov i bedni licemer koji lije krikodilske suze i glumi brižnog oca, a naređuje bestidne napade na tuđu decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
A koji

pre 3 godine

A, koji kurac mu i vi dajete publicitet? Ko jebe prodatu stoku? Jedino akpo i vi neste prodati? U suprotnom, prepravite moj komentar zvezdicama, obradite i objavite, da vidimo sta ce narod reci. Idemo. Napravicu Screen shot.

Atlija Milorad

pre 3 godine

Mani kesica,pametan covjek ne obraca paznju na Amebpozdrav

Srdjan Djordjevic Merosina

pre 3 godine

Kesicu, klasican se bednik, najgore vrste. Sta si jos spreman, za saku prljavih dolara , da uradis? Imas li decu bedniku?

Danilo

pre 3 godine

Pogledajte da li je stvarno Kesic uopste spomenuo Vucicevog sina, mislim imate snimak cele emisije na yt

Milica

pre 3 godine

Hahahaha kako vas nije sramota da pišete ovakve stvari

Moma

pre 3 godine

Cilj satire he da ismeva nekoga, ba bio to i sin Predsednika, samo u zemljama diktaturama, ili onima koje naginju diktaturi, ismevanje clanova porodice vladara se smatra za neprimerno i se kaznjava, a mi koliko znam nismo diktatura, je li????

Rade

pre 3 godine

Gledao sam juče u prodavnici, čvarci skoro dve hiljade! A vidi Kesića, može bar kilo da pojede! Pa malo li je! Nije on baš jeftin. Za tako jeftine laži dati kilo čvaraka???

Nebojsa

pre 3 godine

Informer nije ni svestan da ovako pravi reklamu Kesicu i Djilasu?!? Nisam bio planirao da pogledam emisiju, ali evo sad odo na YouTube da je podgledam....

goran

pre 3 godine

ko još misli da je kesić normalan. i on i ivanović lupaju a onda se sami smeju svojim nazovi vicevima. Kakva budalaština. A to što su se prodali, e to je zaoštavština njihovom obrazu.

Dragan

pre 3 godine

Keziću, jadniče svađaj se sa odraslima, ostavi bruko decu na miru. Deca su božiji anđeli. Bog ih čuva. Dozovi se pameti lupetaj na toj nekoj TV, ostavi decu.

zozonbg

pre 3 godine

A,zasto ga uopste pominjati i pridavati mu znacaj. On je jedna bezlicna tvorevina,koja na zalost pripada primatima.

Karma

pre 3 godine

To što radi kesić i njegov pajtos ivanović (namerno malim slovima) nema veze ni sa komedijom ni satirom ni humorom, to je mizerni prizemni PROSTAKLUK. To pre svega najviše govori o njemu kao čoveku ali neka ga, kao i uvek u životu, stvari dođu na naplatu. Kad tad, stići će njega karma i platiće za sve što je radio.

Jovan

pre 3 godine

Za ovu bolest nema leka. Kesić bi lajao i na zvezde ako bi Đilas to tražio.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija