• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2020

09:11

(FOTO) NEĆU DA UČESTVUJEM U VAŠEM NASILJU! Vuk Jeremić odjavio Boška i Đilasa!

Politika

(FOTO) NEĆU DA UČESTVUJEM U VAŠEM NASILJU! Vuk Jeremić odjavio Boška i Đilasa!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić napisao je na svom Tviter profilu da njegova stranka ne podržava nikakv vid nasilja i tako se ogradio od nedela lidera Dveri Boška Obradovića i lidera SzS Dragana Đilasa

Vuk Jeremić se nije pojavio ni na jednoj Boškovoj i Đilasovoj egzibiciji i performansu i tako jasno dao do znanja svima da se ne slaže sa onim što oni rade. 

- Narodna stranka ne podržava nasilje kao sredstvo političke borbe, kao ni druge oblike ekstremizma koji za svoju posledicu mogu imati ugrožavanje bilo čijeg zdravlja i bezbednosti – dolazilo to od predstavnika vlasti ili opozicije - napisao je Jeremić.

Svojom objaviom na Tviteru Jeremić je još jednom istakao da nikako ne podržava cirkus koji Obradović i Đilas prave danima unazad kako u Skupšini, ispred nje, ali i na ulicama Beograda, te nam ostaje da se zapitamo - kako građani Srbije da im veruju kada ih se i opozicija odriče?!

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Haha jednom mu sisle lose stvari iz glave u dupe pa naravno ko ce sa nasilnicima i sam je svestan da sa ovim dvojicom on nema sanse da opstane u politici jer oni nece preci cenzus a kad se to desi oni automacki gube mesto u skupstini i mesto poslanika a nakon toga sledi im robija .

Mito

pre 3 godine

Sram vas bilo, do sada ste duvali u istu tikvu i ugrožavali nas stare, kako bi na našim smrtima, profitirali. sada ste postali pametni. Ceo život sam radio ozbiljan posao, a merilo mog rada je ujutro bilo ogledalo tokom brijanja, da se ne stidim sam sebe. Čini mi se da se vi ne brijete, ili umesto obraza imate džon. Kako vas stvarno nije sramota vaše dece. Vas je odlično opisao Arčibald Rajs u knjizi: Čujte Srbi. Čitajući tu knjigu nisam prepoznao samo vas, već i kompletnu opoziciju i vlast u bivšim republikama SFRJ

DrLazić

pre 3 godine

Izgleda da odosmo u k.... kada i ovaj postade pozitivan i prihvatljiv.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17