• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.05.2020

12:35

ŠAPIĆ: Stranci da nam rešavaju probleme, nikad!

Politika

ŠAPIĆ: Stranci da nam rešavaju probleme, nikad!

Podeli vest

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić poručio je danas da su strane diplomate uvek dobrodošle u Srbiju, ali je dodao da im nikad ne bi poverio rešavanje unutrašnjih problema ili nesuglasica.

Države koje unutrašnje probleme rešavaju pred strancima nisu države nego protektorati, što Srbija nikada ne sme da postane, upozorio je Šapić.

"Svaki stranac je uvek dobrodošao u Srbiju, jer Srbi su gostoljubiv narod, ali nema tog stranog državljanina ili diplomate pred kojim sam spreman da rešavam naše unutrašnje probleme ili nesuglasice. Narod koji svoje probleme ili nesuglasice rešava pred strancima ne zaslužuje da ima državu, nego protektorat. Srbija nikada neće biti protektorat", rekao je Šapić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija