• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.06.2020

22:48

AMERIČKA AGENCIJA AP: Vučić je jedan od retkih u Evropi koji podržao Trampa!

Politika

AMERIČKA AGENCIJA AP: Vučić je jedan od retkih u Evropi koji podržao Trampa!

Podeli vest

Američka agencija AP prenela je večeras da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedan od retkih lidera u Evropi koji je, komentarišući proteste u SAD, otvoreno podržao američkog predsednika Donalda Trampa

AP citira današnju Vučićevu izjavu za TV Pančevo da se "nada da će SAD izaći iz ove krize" i ističe da je predsednik Srbije poželeo sreću američkom predsedniku.

Agencija piše i da je Vučić navodno rekao da se Tramp suočava sa "ozbijlnim i teškim neprijateljem" dok pokušava da uguši masovne proteste zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda tokom policijske akcije u Mineapolisu.

Prenosi i komentar srpskog predsednika, za kojeg navodi da je populista, povodom otkaza koji je srpski fudbaler Aleksandar Katai dobio u klubu Los Anđeles Galaksi zbog objava njegove supruge na društvenim mrežama.

AP navodi da je supruga fudbalera pozvala policiju da ubije demonstrante nazivajući ih "stokom odvratnom".

Agencija navodi da je Vučić je rekao da takva odluka kluba samo govori o hajci koja se vodi protiv predsednika Trampa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 3 godine

Vucic ,pa jos podrzava Trampa ,...ma hajde bre !

Johan

pre 3 godine

Pa zar ima iko, koliko toliko, normalan, pa da misli da su protesti zbog ubistva jednog afroamerikanca. Pa, američka država ubija već stotinama godina, i to, svud po svetu. Ona je i nastala na genocidu i iskorištavanju afroamerikanaca, i gle, baš sad ovoliki neredi povodom ubistva jednog u nizu afroamerikanaca. Mediji nisu nezavisni i služe raznim interesnim grupama da manipulišu raspoloženjem i ponašanjem naroda, velika većina ovih demonstranata ni ne zna da su oruđe u rukama istih onih koji su i do sada, a i ubuduće, ubijali. Videćete kako će ova dešavanja, kad to bude trebalo, stati, bez ikakvog pomaka u tvz. pravima manjihskih zajednica, jednostavno to sad treba tako, a sutra možda treba drugačije, jedino demonstranti nisu toga svesni, jer pola tih mladih ljudi to gleda kao neku vrstu zabave, a još ako ti kažu da je to i poželjno, nema boljeg. Ništa ovo ne valja, jer nema humani cilj, cilj je ostvarivanje interesa pojedinaca u američkim strukturama moći.

BOLE

pre 3 godine

Za bilo koga da je Vučić njegovi mrzitelji uvek bi ga osporavali da nije u pravu.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ВУЧИЋ ЈЕ ДАО КЛИНТОНОВИМА ЗА КАМПАНЈУ И РЕД ЈЕ ДА СЕ ИСКУПИ. А И НОРМАЛНО ЈЕ ДА ПОДРЖАВА ТРАМОПА,ЈЕР АКО ПОБЕДЕ ДЕМОКРАТЕ ЦЕО СВЕТ,НЕ САМО МИ,ЈЕ ''ОБРО БОСТАН''

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija