Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.06.2020

15:12

GRADOM KRUŽE LAŽNA OBEĆANJA NEBOJŠE ZELENOVIĆA! GO SNS Šabac: Narode, odgovor na ovu lopovsku vlast dajte na izborima 21. juna! GLAS ZA SNS JE GLAS ZA SVU NAŠU DECU!

Politika

GRADOM KRUŽE LAŽNA OBEĆANJA NEBOJŠE ZELENOVIĆA! GO SNS Šabac: Narode, odgovor na ovu lopovsku vlast dajte na izborima 21. juna! GLAS ZA SNS JE GLAS ZA SVU NAŠU DECU!

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac upozorio je na konferenciji za novinare na brojna lažna obećanja, koja je u jeku predizborne kampanje počeo da daje Nebojša Zelenović

- Aktuelni gradonačelnik Zelenović, videvši da je pred njim izborni debakl, po nalogu svog mentora Dušana Petrovića svakodnevno besomučno laže u pokušaju da ponovo obmane Šapčane lažnim obećanjima o nekakvim projektima, koji postoje samo u njegovoj mašti, ocenio je kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić. 


On je upitao kako je moguće da Zelenović sada obećava asfaltiranje 80 km lokalnih puteva i zašto to nije uradio u proteklih 20 godina, koliko traje njegova i vlast Dušana Petrovića u Šapcu. I u ovoj kampanji Zelenović obećava Šabac na Savi iako prstom nije mrdnuo da realizuje taj projekat, koji je obećavao još 2016. godine, kaže Pajić i posebno ističe  katastrofalne promene, koje je Zelenović uveo u gradskom prevozu.

Foto: sns


Autobusi u Šapcu idu na 20 minuta, obeleženi su Zelenovićevim predizbornim sloganima, a posebna priča je što je Zelenović brutalno slagao da su izdvajanja iz budžeta za to nula dinara,iako svi znamo da je potpisan ugovor na 27 miliona evra. Kao slučajno, informacije o javnim nabavkama nisu dostupne, jer je sajt gradske uprave u izradi, ističe Pajić i pita ko još u te providne laži Nebojše Zelenovića može da poveruje.

 
U jeku kampanje Zelenović i Petrović su priključili 9 domaćinstava na  kanalizacionu mrežu i prave od toga spektakl. Podsećamo, da 42 sela za njih ne postoje, tamo prema njihovom mišljenju žive građani drugog reda, koji ne zaslužuju  ni vodu ni kanalizaciju i kojima za 20 godina nisu izgradili ni metar mreže. Sve brutalne laži kriminalnog tandema Petrović - Zelenović, narod je prozreo. Ali oni lažu kao nikada do sada u očajničkom pokušaju da zadrže vlast, privilegije i fotelje. Ali narod najbolje zna. I narod pita zašto je u Šapcu najskuplji vrtić u Srbiji, zašto škole nemaju fiskulturne sale i zašto grad propada pod nedomaćinskom vlašću Petrovića i Zelenovića. 

Foto: sns


I dok kriminalni tandem Petrović - Zelenović na ta pitanja odgovara novim lažima, narod će svoj odgovor na njihovu lopovsku vlast  dati na izborima 21. juna. Jer narod zna da je glas za Srpsku naprednu stranku, glas za Šabac, za Srbiju, za svu našu decu! Do pobede! - rekao je na kraju kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Šapca dr Aleksandar Pajić.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15