• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

20.07.2020

14:07

NE PITAJTE ME ŠTA SE DESILO! NIŠTA NIJE BILO RAZUMNO! Čeda se konačno oglasio posle incidenta ispred Fizio centra! (VIDEO)

Politika

NE PITAJTE ME ŠTA SE DESILO! NIŠTA NIJE BILO RAZUMNO! Čeda se konačno oglasio posle incidenta ispred Fizio centra! (VIDEO)

Podeli vest

Čedomir Jovanović je izašao ispred Fizio centra, gde je jutros fizički nasrnuo na advokata Dejana Dubajića

 

On se obratio prisutnim novinarima nakon incidenta.

- Znam da sam osoba za koju važe drugačija pravila, ponašam se u skladu s njima. Mnogo više mislim o obavezama nego o ličnom pravu. Samo sam na jednom planu od krvi i mesa - zbog dece i zbog nje (žene). Ne pitajte šta se desilo, ništa nije bilo razumno. Ja sam pozvao i jutros policiju, kad sam čuo da je ona u policiji. I u subotu sam ja zvao policiju. Ipak je Srbija dovoljno zemlja da svako radi svoj posao. Žao mi je što ste čekali, bilo mi je loše - rekao je Jovanović.

Na pitanje da li bio u obavezi da bude u samoizolaciji po izlasku s Infektivne klinike, Čeda je rekao:

- Jesam u obavezi i poštujem to. Ovde dolazim na terapiju zbog povrede ramena.

Njegova supruga dobacila je da može da ide da prima medicinsku pomoć. Oni su takođe rekli da mu nije pozlilo, već da se generalno oseća loše.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni bot

pre 3 godine

Cekao sam na kraju samo da kaze ziveo Vucic

dr

pre 3 godine

Sad vlast i drzavni mediji ne znaju kako da se postave posto je Ceda trojanski konj u opoziciji radi za vlast a napravio glupost,dobice ukor od Vucica i bice sve ok.

Vlado

pre 3 godine

Nadam se da će ovog puta važiti ista pravila, kao za svakog građanina ove države, pa ćeš završiti tamo, gde si odavno trebao da budeš.

bubasvaba

pre 3 godine

Kako to coveku pozli pa prebije drugog i onda mu je sve potaman dali je ovo terapija i koji doktor je tu terapiju prepisao????????????. Kako mora u samoizolaciju a on se seta po ulici i mlati ljude ovog coveka HAPSITI POD HITNO !!!!!!!!. Sta je svha da nabraja decu ?????? ,po zakonu kako za mene tako i za njega DRZAVO IMALITEEEEEEEE!!!!!!.

Žigolo

pre 3 godine

Ti si pametan a mi smo svi veverice, poštujem obavezu da budem u karantinu, samo po nekad to prekršim da bi nekome razbio glavu teniskim reketom ... još ima obraza da se poziva na poslanički imunitet koji sa DVA KRIVIČNA DELA koja je napravio nema ama baš nikave veze - zakon je jasan za šta taj imunitet služi, treba neko da mu pročita. Uostalom, RIK je proglasio i potvrdio nove poslanike Skupštine Srbije prema tome on više NIJE poslanik. Do kada će građani Srbije da plaćaju njegovo obezbeđenje i vozača a pre svega ZAŠTO?

dr

pre 3 godine

Prva udavaca vlasti krenula u borbu za tron,Dacic menja repertoar pesama

Nevesinjac

pre 3 godine

Ko pljune na svoje pretke i sve srpsko, a guslar ga srpski prokune, tada je bolje da ga nije. Patnja ce biti bolna i duga.Okrece se kolo srece a i NATO nije vise sto je bio, a zapadne ne dijeli pare svojim piunima pa priskripilo, odjednom nema vise kao prije.

pekabinac2011

pre 3 godine

NEMA DRZAVE ILI DRZAVA JE VAZAL ZAPADU,DA JE TO U RUSIJI ILI KINI JOVANOVIC BI BIO U MISJOJ RUPI ,A NE VAZALNO ZAPADNA DRZAVE JOS GA OBEZBEDUJE

Darko

pre 3 godine

Taman sto sam ga počeo zaliti zbog corone on me opet vrati na staro. Prvo nije u samoizolaciji kako bi trebao (za njega ne važi političar čovek). Drugo već ima snage da bije ljude nakon tako teške i iscrpljujuće borbe protiv virusa (opet političar čovek, sve brzo radi) Pa zemljo Srbijo otvori se i progutaj sav narod. Ovaj čovek tuce ljude. Ovaj čovek ima svoje vozače i telohranitelje. Ovaj čovek može šta hoće. Pa zar nema niko u Srbiji da podigne pitanje imovinskog stanja ovog čoveka? Da podigne optužnicu za nasilje itd, itd. Pa za ime dragoga Boga, kad ćemo postati država?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17