• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2020

12:59

(VIDEO) KAKVA VOJNA SILA! Zbog proslave "Oluje" u Kninu Hrvati podigli oba svoja raspala "miga-21" - S TAKVIM IGRAČKAMA SE KOD NAS NI DECA NE IGRAJU!

Politika

(VIDEO) KAKVA VOJNA SILA! Zbog proslave "Oluje" u Kninu Hrvati podigli oba svoja raspala "miga-21" - S TAKVIM IGRAČKAMA SE KOD NAS NI DECA NE IGRAJU!

Podeli vest

Povodom proslave "Oluje", zločinačke vojne akcije tokom koje je avgusta 1995. godine iz Hrvatske proterano 250.000 i ubijeno više od 2.000 Srba, na kojoj se okupio hrvatski državni vrh, Hrvatsko ratno zrakoplovstvo demonstriralo je svoju moć naletima preostala dva "miga 21", kakvi se već odavno u razvijenim zemljama koriste ili za obuku pilota početnika, ili kao eksponati u muzejima...

 

Ali, svako se ponosi onim što ima... Hrvatska sa dva raspala "miga 21", a Srbija sa 10 modernizovanih "migova 29". 

Hrvatska će za nepune dve godine ostati i bez ta dva "miga 21", jer im ističe dozvola za letenje (zbog starosti), dok će Srba za par meseci biti jača za još četiri "miga 29" koji stižu sa remonta u Belorusiji.

Podsetimo, Zagreb ni posle nebrojeno pokušaja tokom poslednjih 14 godina nije uspeo da kupi lovačke avione, pa je već poznato da će vazdušni prostor Hrvatske preuzeti Italija i Mađarska.

Kako stvari stoje, novi borbeni avioni neće biti kupljeni ni u sledećih nekoliko godina, iako im saveznici iz NATO nude svoje polovne letelice.

Dakle, u poređenju sa Srbijom... Pardon, oni kao vojna sila ne mogu da se porede sa Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloje

pre 3 godine

Džabe nam sad da likujemo zbog nihovih starih aviona, što se onomod nismo žrtvovali za tu našu sirotinju i Krajinu. Tada su nam bili drugi krivi, a zaboravili smo da su se Srbi tamo digli na oružanu pobunu, jer su ih u Beogradu u početku na to nagovarali i da su od vojne sile poraženi. Laž je da su Srbi tada bili solidarni, većina nije, tako da je ova današnja kuknjava prenemaganje.

dado

pre 3 godine

Za mnoge stvari si u pravu.. A za mnoge nisi.. Opste poznato je da su srbi tada u hrv svi dobili otkaze..toliko o solidarnosti.. Zbog boje krvnih zrnaca valjda... I dodao bih nisi ti miloje vec HRVOJE.. Lazno predstavljanje laznog šćepana malog

zagreb

pre 3 godine

Ne pričaj gluposti. Firme su propadale i otkaze su dobijali svi zaposlenici te propale firme. Nisu se dijelili na srbe i hrvate. Ne znam zašto uvijek imateb potrebu stvarati imaginarnu povijest?

Info

pre 3 godine

Zašto da se porede sa Srbijom kad su deo NATO-a, a iskustva Srbije sa NATO-m su vam valjda poznata.

Mare

pre 3 godine

Ma kako da ne.A Rusija I Kina? E konjusari.Nego usatani i pozdravi ulicu Blagoja Jovovica.Jos ima Jovovica u Srbiji ne boj se

DEDA RAKA

pre 3 godine

Ma nisu podigi oba MIG-a - nego "sve" MIG-ove .

Ivan

pre 3 godine

Vi ste pokazali kakva ste vojna sila. Sve ratove ste izgubili. Nabijte si te migove.

Mantis

pre 3 godine

O ho, evo prave prilike za Ićaćose ~ ~ napadnite Hrvatsku i "osvetlite obraz" pred precima. Svojom JAKOM i VELIKOM AVIJACIJOM, osvojit će te Zagreb za pola sata, a tada svi Srbići mogu na kupanje ~ razumije se, sada na SRPSKI JADRAN od Buja i Umaga do Prevlake (samo ako imate cojojnes)!!!! Ja čekam, evo od 12:59 kada je objavljen ovaj tekst! Vivat Croatia, Semper sint in flore!

Dragan

pre 3 godine

Cinjenica je da su nas pobedili. Sad mi mozemo da im se rugamo do mile volje. Kao kad teniser posle izgubljenog meca pocne da se ruga protivniku sto ima los i zastareli reket...

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija