• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2020

14:36

KROKODILSKIM SUZAMA OPLAKUJE SVOJU SUDBINU MILIONERA! Stefanović: Zakon je isti za sve, pa i za Đilasa, MA KOLIKO NOVCA IMAO!

Politika

KROKODILSKIM SUZAMA OPLAKUJE SVOJU SUDBINU MILIONERA! Stefanović: Zakon je isti za sve, pa i za Đilasa, MA KOLIKO NOVCA IMAO!

Podeli vest

Neverovatno je da Dragan Đilas ponovo lažnim, krokodilskim suzama oplakuje svoju sudbinu milionera, izjavio je Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS


Ni danas nije govorio o tome kako je stekao svoje milione dok je bio na vlasti, ali ponovo plače nad svojom sudbinom i to zbog toga što su građani njemu, a ne njegovoj deci ili porodici, skandirali poruke šta misle o tome kako je obavljao vlast.

Sa druge strane, već sutradan je, posle tog događaja kada je prvi put ronio krokidilske suze, odmah krenuo u kampanju protiv dece Aleksandra Vučića i to ne preko ljudi koji su nešto uzvikivali, već preko svih medija i naloga na društvenim mrežama, koje ima pod kontrolom.

Ne bi li naneli štetu Aleksandru Vučiću, obrušili su se na njegovu decu, napadajući ih brutalnim lažima i pokušavajući da ih kriminalizuju. Za razliku od Vučićeve, Đilasova deca nikada nisu bila meta sramnih kampanja. 

Foto: Tanjug

Činjenica da Dragan Đilas danas zloupotrebljava razgovore sopstvene dece sa njihovom majkom, koje snima i emituje, predstavlja najniži oblik politikanstva. 

Zakon je jednak za sve, važiće za sve i kako važi za Đilasove direktore, koji su pljačkali narodnu imovinu u Đilasovo ime, tako će da važi i za Dragana Đilasa i svakog drugog u ovoj zemlji. U Srbiji, kao i u svakoj demokratskoj zemlji, sud odlučuje da li je neko kriv ili nije i šta će nakon te odluke uslediti.

Koliko je Draganu Đilasu stalo do vladavine prava i zakona, najbolje pokazuje njegov razgovor sa saobraćajnim policajcem, koji ga je zaustavio u vreme dok je bio na vlasti. Insistirao je i pretio, iako je učinio prekršaj, da ga policajac pusti, jer zaboga on žuri i on ima decu. I tada se pozivao na decu i imao razloge zbog čega zakon ne treba da se odnosi na njega.

Vreme je da razume da zakon mora da se odnosi na sve, pa i na Dragana Đilasa, ma koliko novca imao.“, izjavio je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 3 godine

Đilas ne može večito da se izvlači. Treba da bude kažnjen.

Bojansu

pre 3 godine

Tako je. Vreme je da zakon bude isti za sve! Vreme je da svi koji koji napadaju predsednika, prete smrcu, odu u zatvor i budu kaznjeni! Djilas je pokrao Srbiju, mora u zatvor. Primenite zakon!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija