• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2020

14:18

(VIDEO) PROVERITE ZA KOGA JE GLASAO, NAPREDNJACIMA STAVITE LEK U KAFU! SKANDAL NAD SKANDALIMA, IZDAJU MONSTRUOZNE DIREKTIVE! Lokalni diktatori nastavljaju SA PREVARAMA!

Politika

(VIDEO) PROVERITE ZA KOGA JE GLASAO, NAPREDNJACIMA STAVITE LEK U KAFU! SKANDAL NAD SKANDALIMA, IZDAJU MONSTRUOZNE DIREKTIVE! Lokalni diktatori nastavljaju SA PREVARAMA!

Podeli vest

Poslušajte kako Dušan Petrović određuje pravila igre "nezavisnoj" GIK Šabac

Gostujući juče, juče na jednoj tajkunskoj televiziji bivši gradonalčelnik Šapca Nebojša Zelenović je odgovorno tvrdio da će ponovljeni izbori u tom gradu biti praznik demokratije. Dok je on pričao lažne priče, istovremeno, tog 2. septembra, njegov mentor Dušan Petrović održao je sastanak sa svojim članovima GIK i članovima biračkih odbora njegove koalicije gde je izdavao monstruozne direktive kako će taj "nezavisni" GIK da radi na dan izbora.

Ono sto možete cuti u video-snimku ispod je skandal nad skandalima, a snimak obiluje i temama kojima bi trebalo da se pozabave istražni organi.

Nazovi nezavisni GIK radi isključivo po pravilima koja im Dušan Petrović diktira ne birajući sredstva da uguše svaku trunku demokratije tog izbornog dana. Petrović naređuje da na biračkom mestu ne smeju da budu više od tri naprednjaka, da im se oduzmu mobilni telefoni.

Na sastanku se čuje i kako lažne demokrate svoje političke neistomišljenike “demokratskim rečnikom “ nazivaju stokom. Da, upravo tako! Kažu i da su članovi biračkih odbora iz redova SNS stoka i da ih tako treba tretirati. Dušan Petrović takođe naređuje da nijedan naprednjak ne sme biti u komisiji koja obavlja glasanje van biračkog mesta. Brojne su kriminalne taktike koje saopštava glavna šabačka lopuža samo da bi zadržala mogućnost da krade. Razradili su i taktiku da čim vide da gube, a to će se sigurno desiti, naročito pošto su sada pokazali svoje pravo lice, zaustave rad biračkog mesta I opstruišu izborni proces. 

"Ne dajte više od tri narednjaka da budu u jednom trenutku. Znači, prosto pravilo - nema naprednjaka u komisiji", čuje se Petrović na snimku, a nakon toga se čuje ženski glas koji govori da se proveri za koga su glasali! 

"Za te koji glasaju, proverite. da ne bude da kaže da je glasao za Nebojšu. Proverite za koga je glasao", govori ženski glas na snimku.

Foto: Tanjug

Krađu izbora spremaju i to je jasno, jer u snimku se čuje Dušan Petrović kako direktno odlučuje da naprednjaci ne smeju da dođu u kontakt sa bilo kakvim izbornim materijalom i da se zaduže isključivo za podelu maski. Na šta su sve spremni monstrumi svedoči snimak razgovora kada jedan član Zelenovićevog biračkog odbora predlaže da se u prvu jutarnju kafu stavi naprednjacima lek leksilijum kako bi se uspavali taj dan.

Monstruozna ideja da se nekome podvali lek, nekome ko možda ne sme da  ga popije, jer uzima terapiju koja u kombinaciji sa lekslijumom može da ima neželjena dejstva I da ugrozi zdravlje čoveka. Toliko im znače ljudski životi!

Da im je do samo gole vlasti i privilegija svedoči i predlog da komisije na terenu prijave da nema dovoljno materijala za glasanje van biračkog mesta sem za one koji glasaju za njihovu koaliciju na šta im Dušan Petrović govori da budu "kreativni" dajući zeleno svetlo za neviđeni lopovluk. Ovo nije bilo ni u najgorim periodima devedesetih godina! Posle ovog skandala i Petrović i Zelenović mogu da budu jedino kandidati za zatvor, a ne za gradsku skupštinu. Uostalom, čujte i pamtite šta je sve Dušan Petrović naredio članovima GIK i članovima svojih biračkih odbora, jer ovo što ćete čuti nije zabeleženo u istoriji srpskog višepartijskog sistema. Ovo je deo istorije beščašća!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17