• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2020

16:42

VUK PLJUJE SRBIJU DA OTPLATI LETOVANJA U MILOČERU! Milo mu plaća more, a Drašković udara na Srbiju i SPC!

Politika

VUK PLJUJE SRBIJU DA OTPLATI LETOVANJA U MILOČERU! Milo mu plaća more, a Drašković udara na Srbiju i SPC!

Podeli vest

Mislim da smo napravili veliku istorijsku sramotu u odnosu prema Crnoj Gori, rekao je Vuk Drašković u izjavi za News max Adria i dodao da Crna Gora nikada nije izdala Srbiju. Postavlja se pitanje da li ovakvim izjavama Vuk Drašković otplaćuje svoje letovanje u Miločeru Milu Đukanoviću i kontroverznom Brani Mićunoviću, koji mu to letovanje finansiraju

Kako Informer saznaje, Vuk je ovog leta otputovao u Crnu Goru avionom jedne privatne kompanije. Sleteo je u Tivat 14. avgusta i baškario se na moru do 28.8, da bi onda pobegao pre izbora.

A evo šta je ispričao u pomenutom intervjuu.

- Ona je ginula za Srbiju na Mojkovcu, na Bregalnici, Crna Gora je uvek ginula za Srbiju, a da li je zaslužila da joj se vraća vraćanjem u srednji vek, Teheranom, i da se od Crne Gore ,od tog dela našeg naroda za koji smo verovali da je pametan, da ima tolike pisce, slikare, generale, admirale , diplomate, pravi jedan narod koji ide za popovima, za mantijama i traži povratak u srednji vek - izjavio je Drašković.

Drašković je naglasio da se nada da će pobediti normalna Crna Gora i civilizovana Crna Gora.

- Nema tu strana. Ovo je popovski ustanak. Srpska pravoslavna crkva predvodi tu prorusku opoziciju koja ima nameru da ako pobedi na izborima raskine članstvo Crne Gore u NATO alijansi, da poništi odluku o suverenitetu i o nezavisnosti Crne Gore, da Rusiji otvori vrata Boke Кotorske, da se tamo ustanovi ruska baza i da odatle ruska vojska komotno može da rovari po Balkanu i to je cilj - rekao je Drašković.

Drašković dodaje da se u Crnoj Gori se peva “nema Mila, nema Tita, vladika se ođe pita”.

- Vladika, to znači ajatolah, to znači pravoslavni Iran. Nikad Crna Gora odnosno normalna Crna Gora nije doživela ovakvo civilizacijsko poniženje, kao što se ponižava sada dok idu te litije. Možemo li mi da zamislimo da sutra Berlinom krenu litije katolika protestanata na izborima za nemački parlament i da to predvode tamo luteranski i katolički pastori - zaključuje Drašković.

Podsetimo, pre tri godine beogradski mediji objavili su fotografije s tajnog sastanka u Crnoj Gori kada je MIlo Đukanović ugostio Vuka i Danicu Drašković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
RSRPSKA

pre 3 godine

Ovaj je odavno trebo da zavrsi na smetlistu istorije.

Penzioner

pre 3 godine

Oduzeti mu imovinu i drzavljanstvo! Odmah!

Milan

pre 3 godine

Која спрдња од пропалог политичара и енглеског шпијуна

Milan

pre 3 godine

Кад чујем његово име или га видим,осетим неподношљив СМРАД!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija