• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2020

08:43

(FOTO) ĐILASOVCIMA KRIVA DEVOJČICA KOJA IDE U OSNOVNU ŠKOLU! TO JE BOLEST! Vesić: Nema žene ni muškarca koji nije zgrožen ovim uvredama

Politika

(FOTO) ĐILASOVCIMA KRIVA DEVOJČICA KOJA IDE U OSNOVNU ŠKOLU! TO JE BOLEST! Vesić: Nema žene ni muškarca koji nije zgrožen ovim uvredama

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je na uvrede simpatizera Dragana Đilasa na račun devojčice Mine koja je juče posetila predsednika Vučića u Predsedništvu Srbije

- Nema žene i muškarca, bez obzira na političko opredeljenje, koji nisu zgroženi uvredama koje izneo Đilasov miljenik na društvenim mrežama. Ovo je društvo koje nam nudi Dragan Đilas. Društvo u kome on i njegove pristalice napadaju svakog ko se usudi da drugačije misli. Kriva im je devojčica koja ide u osnovnu školu. To što oni rade nema veze sa politikom. To je bolest - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je juče u Predsedništvu Srbije devojčicu Minu koja je žarko želela da ga upozna. Mina ima 9 godina, želi da bude savetnica predsednika i prati sve vesti.

(FOTO) DOŠLA JE DIREKTNO KOD VUČIĆA I SVE MU REKLA U LICE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija