• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2020

20:17

IVANOVIĆU, SAD SI PAO NAJNIŽE! Hrvati oduševljeni likom i delom voditelja, POSEBNO NJEGOVIM STAVOM O ZLOČINAČKOJ AKCIJI OLUJA!

Politika

IVANOVIĆU, SAD SI PAO NAJNIŽE! Hrvati oduševljeni likom i delom voditelja, POSEBNO NJEGOVIM STAVOM O ZLOČINAČKOJ AKCIJI OLUJA!

Podeli vest

Hrvatskim medijima odjeknula je vest da je Hrvatska ulica u Beogradu preimenovana. Naravno, kritikuje se vlast u Srbiji, ali se zato hvale pojedinci kao što je voditelj Ivan Ivanović

Dok Hrvati pljuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog politike koju vodi i zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, hvalospevi za Ivanovića se ređaju.

On je, kako pišu u komentarima, "navijao za našu momčad u Rusiji", ima stan u Rovinju i pokazao je razumevanje za "vojno-redarstvenu" akciju Oluja!

Sve je jasno! Nemamo šta da dodamo na ovo! 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mire

pre 3 godine

Frustrirani izdajnik zli patuljak!! Šta od njega drugo i očekivati. Vrati pasoš i idi kod ustaških ubica. Izrod

Rade

pre 3 godine

Možda biivan ivanović I otišao da živi kod hrvata, ali onda nebi imao od čega da živi! Pa gazde ga plaćaju da radi upravo ovo što radi, da pljuje po Srbiji iz Srbije!

Vns

pre 3 godine

Zašto ovako o uredniku Informera....to što izgleda i što se ponaša kao svinja ne znači da ga trebate vređati....

Sumadinac

pre 3 godine

Ivanovicu da sam covek bez karaktera kao ti ali nazalost moj karakrer i licnost mi ne dostupaju da te nazovem pogrbno a iskreno nahranio bih te sa g..... sram te bilo pljujes po svom narodu . Kao drugo da sam barem neko mocan u toj zemnji nebi ti meni vise bio u Srbiji ili na toj televiziji.Kao trece nezanima me ni Vucic ni Tadic ni Jetemic niko samo taj izmuceni narod a ti se jos naces pametan pa da nas pljujes. Sram te bilo. Volio bih kad bih migao da te sretnem negde pa da te ispljujem kao naj veceg Gada ali nazalost to nemogu jer nezelim da sebe stavim u takav primitizam kao sto si ti.

Aleksandar

pre 3 godine

Sumadinac, kuco stara.....Sto ti puta ........ Bagro !!! Sramota !!!

Saki Kawasaki

pre 3 godine

On je go.no milogorsko koje smr.i na kilometre

Plava Ptica

pre 3 godine

A dotle,na hiljade Sumadinaca,zivi i radi kod'Beckih konjusara'!Mlatis praznu slamu 'Sumadinac'!!!

Rade

pre 3 godine

Do kada će Srbijom, domaći izdajnici, mirno šetati, a da im ni dlaka sa glave ne fali? ? ? ? ?

Milan

pre 3 godine

Čim tebe zlikovci i uništitelji svega srpskog hvale, nisi vredan...

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Da rezimiramo: crnogorac ima kuću u rovinju (zato i ima "razumevanja" za oluju), stan na banjici, nategnuto završen pravni faklultet u Beogradu nakon 19. godine studiranja, ..., pa šta je to čudno - stalo njemu do Srbije kao majmunu do Luvra. ... E da njegov deda nas je oslobodio od okupatora 1944. godine.. pa okupirali Beograd - do danas! Sve se čovek bruka sa čovekom - gleda majmun sebe u zrcalo; i to krivo...

Milutin

pre 3 godine

Za ovakva ponašanja voditelja treba izglasati neki strožiji zakon.nekad za ovako nešto bi ga pojeo mrak.zašto svaki dripac blati svoju državu.ima nas dosta koji volimo svoju državu pa nas ovako ponašanje užasava.molimo državu da zaštiti većinsko stanovništvo koje poštuje državu i voli od ovakvih i sličnih pokvarenjaka.

Jovan

pre 3 godine

Kada govorim o Ivanu Ivanoviću imam samo jednu dilemu, uvek se dvoumim da li je on Đilasova "leva" ili desna slina!?

Gorki

pre 3 godine

A sta reci za ovoga necovjeka, a nazalost pun je BG ovakvih i gorih...

Stojan

pre 3 godine

"..... kod susjeda preko Save." Kako bi oni i Vojvodinu. Nije dosta sto su okupirali Krajinu i Baranju uz pomoc Nemacke nego bi sada i Vojvodinu. A taj cak ni ne shvata da ga samo upotrebljavaju.

joks

pre 3 godine

opet govori o proslom ratu a nema pojma sta se desavalo,voleo bih da ti prodjes u zivotu kako smo mi koji smo morali otici iz svojih kuca i doci u svoju maticnu drzavu da slusamo tebe kako pricas i komentarises a nemas pojma sta se desavalo.

Dragan

pre 3 godine

Da li si svoje drugare pitao da li u Zagrebu ima beogradska ulica ili Hrvatskoj.

Stojan

pre 3 godine

Sta ce mu gumene rukavice? Trebalo bi da zna da se moze zaraziti i sa rukavicama kao i sa prljavim rukama ako dotakne lice.

DraJov

pre 3 godine

Зашто се ми Срби не можемо опаметити,па нисмо ми најглупљи, у свету смо заступљени као паметни више од било ког другог народа сразмерно својој бројности, али политички смо ипак на зачељу, зашто, одговор је јасан; нико нас не учи да будемо и политички свесни и на нивоу као други,а то се учи од малих ногу па кроз школе и уџбенике у којима ни дан данас нема садржаја који би нашу децу учили ко им је пријатељ, а коме на смеју да верују, ми ништа не треба да измишљамо и лажемо као други што чине, ми само треба да казујемо чињенице, а зашто се плашимо да говоримо истину док наши непријатељи лажу, а ми још живимо и станујемо у улицама са њиховим именима ( усташким ) то је фрустрирајуће инеподношљиво.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17