• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

23.09.2020

20:55

AUU, ŠTA REĆI?! GRENELU ALBANCI NISU DALI DA JEDE, BEZ VEČERE OTIŠAO ZA BEOGRAD! Šok detalji posete Trampovog izaslanika Prištini!

Politika

AUU, ŠTA REĆI?! GRENELU ALBANCI NISU DALI DA JEDE, BEZ VEČERE OTIŠAO ZA BEOGRAD! Šok detalji posete Trampovog izaslanika Prištini!

Podeli vest

Na pitanje zašto za posetu američke delegacije DFC i specijalnog izaslanika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela nije organzovana večera kao u Beogradu, direktor prištinskog zavoda za protokol Orhan Hajrizi rekao je da tako nešto nije bilo predviđeno, prenosi Gazeta Ekspres

Ne, tokom naših koordinacionih sastanaka sa američkom ambasadom nije pomenuta opcija organizovanja večere, niti je bilo takve inicijative, rekao je Hajrizi.

Odgovarajući na pitanje zašto je večera priređena pri prošloj poseti Grenela, a sada nije, Hajrizi je rekao da mnogi faktori utiču na to.

SRBIJA JE OVAJ PUT DOBRO IZABRALA, TRAMP ĆE POBEDITI BAJDENA! Nove prognoze američkih izbora, Florida će biti ključna i ovog puta!

Napomenuo je da pored protokola, postoje i druge službe koje se bave koordinacijom aktivnosti prilikom posete nekog zvaničnika.

Dnevni red posete svakog visokog zvaničnika zavisi od njegove agende - da li nastavlja put, ima zakazan let ili neke druge aktvinosti, rekao je Hajrizi, prenosi Kosovo onlajn.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maja

pre 3 godine

Samo bi pokvario večeru koja mu je spremana u Beogradu?

OTVARANJE KANCELARIJE DFC U BG VELIKI KORAK! Dačić: Grenel krenuo u realizaciju sporazuma iz Vašingtona!
Politika

OTVARANJE KANCELARIJE DFC U BG VELIKI KORAK! Dačić: Grenel krenuo u realizaciju sporazuma iz Vašingtona!

Otvaranje kancelarija američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) u Beogradu i današnji razgovori o projektima tokom posete Ričarda Grenela predstavljaju veliki iskorak i pokazatelj su da SAD misle ozbiljno u vezi svega što je dogovoreno i da nije reč o predizbornom triku uoči izbora u Americi, kaže ministar inostranih poslova Ivica Dačić

22.09.2020

22:35

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17