• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: iknormer.rs

26.09.2020

11:21

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ DOBIO FLAŠU RAKIJE: Popićemo po jednu šljivu Tramp i ja, da vidi kako su to radili američki vojnici u ono doba!

Politika

(VIDEO) PREDSEDNIK VUČIĆ DOBIO FLAŠU RAKIJE: Popićemo po jednu šljivu Tramp i ja, da vidi kako su to radili američki vojnici u ono doba!

Podeli vest

Meštani Pranjana odlučili su da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poklone parcelu zemlje u tom mestu zbog njegovih zasluga za taj kraj, kao i flašu rakije zamolivši Vučiča da je preda predsedniku SAD Donaldu Trampu

Meštanin Rodoljub Janković lično je svedočio akciji spasavanja američkih vojnika, on se posebno zahvalio predsedniku Vučiću za sve što je učinio za ovaj kraj, rekavši da je pomogao selo.

„Meštani su odlučili da predsedniku Vučiću poklone jednu parcelu pranjanske zemlje, razorene rovovima i zalivene gnojem i krvlju seljaka Ravnogoraca”, kazao je Janković i dodao da su Pranjanci, zahvaljujući predsedniku „dobili krila, ponos i čast“.

Vučiću je poklonio i flašu rakije, koju je uručio i ambasadoru SAD, sa molbom da je preda američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Janković je kazao da su takvom rakijom lečili, hrabrili američke vojnike, a poklon predsedniku SAD je njegova poruka da američki i srpski narod moraju biti prijatelji.
 

Predsednik je na kraju istakao da će popiti rakiju koju je dobio, ali i da će ostaviti dovoljno za predsednika Trampa.

- Popićemo jednu šljivu Tramp i ja, biće više nego dovoljno, da vidi kako su to radili američki vojnici u ono doba, zaključio je predsednik Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Prelep i pazljivo odabran poklon za dvojicu lidera.

Milena

pre 3 godine

Srbi su pomogli saveznicima u drugom svetskom ratu...

cccc

pre 3 godine

Daj već jednom maknite tu Zoranu da slika izgleda prirodno.

Filip

pre 3 godine

Rakija je odličan i prigodan poklon za ovu priliku.

Mici

pre 3 godine

Sa predsednikam Trampom je poceo novi period dobrih odnosa SAD i Srbije, sto mozemo zahvaliti predsedniku Aleksandru Vucicu.

Ivana

pre 3 godine

Tram i treba da poseti Srbiju i građane na KiM, da vidi kako žive i to je više ne dopustivo. Trebalo bi da se sporazum koji je potpisan u Vašingtonu da se implementira.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala na svemu što radi za naš narod i državu.

Dragojlo

pre 3 godine

Ja bjh jedino Anom popio rakiju jer je u svemu najbolja.

Dalibor

pre 3 godine

Veliki napredak izmedju srbije i amerike, a velike zasluge idu predsedniku jer radi odlican posao za dobrobit Srbije.

Darija

pre 3 godine

Tako se postuje predsednik Srbije. Svaka cast!

Sale

pre 3 godine

Graditi prijateljstvo sa SAD zahvaljujući našem predsedniku na njegovoj mudroj i odgovorno politici, nama ulaznica za bolju i blistaviju buducnost.

Dragan

pre 3 godine

Već se neki po društvenim mrežama podsmevaju zato što je predsednik Vučić rekao da čuva rakiju šljivovicu da počasti predsednika Trampa kada bude došao u Srbiju a ja sam ubeđen da će to tako i biti. Očekujem bolju saradnju naših zemalja kako političku tako i ekonomsku i privrednu na veliku žalost onih koji se podsmevaju i ne veruju u dobru politiku i uspeh naše Vlade i predsednika.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59