• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.10.2020

14:43

OPŠTINSKI ODBOR SNS SURDULICE: Predsednica Popović je kišobran u podršci kriminalu i bezakonju!

Politika

OPŠTINSKI ODBOR SNS SURDULICE: Predsednica Popović je kišobran u podršci kriminalu i bezakonju!

Podeli vest

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Surdulici, reagujući na poslednju izjavu predsednice opštine Surdulica u kojoj podržava smenjene direktore prosvetnih institucija u Surdulici, javnosti se obratilo saopštenjem

Ovom prilikom saopštenje Opštinskog odbora SNS objavljujemo u celini.

- Gospođa Aleksandra Popović javlja se isključivo onda kada treba u tuđe ime podržati nezakonitosti, korupciju i kriminalne radnje. Ukazujemo joj da treba konačno da počne da se bavi svojim poslom, koga očigledno obavljaju neki drugi ljudi, i da ostavi nadležne državne organe da svoj posao obavljaju u skladu sa zakonima ove države. 

Svi direktori prosvetnih institucija su smenjeni na osnovu niza utvrđenih nezakonitosti i zloupotreba u obavljanju svojih funkcija, a što je utvrđeno u zvaničnim zapisnicima republičkih inspekcija.

Kao eklatantan primer je zapisnik budžetske inspekcije i to upravo u vezi poslednje smene direkora u jednoj od škola u kome je utvrđena zloupotreba 1.800.000 dinara, što možda predsednici Popović i ne izgleda tako strašno obzirom na ogromne milione koje ona i njeni saradnici zloupotrebljavaju vršeći vlast u opštini Surdulica.

Verujemo da će predsednica Popović, kako sama kaže, zaista sve učiniti da zaštiti smenjene direktore. Znamo i zašto, upravo su sve nezakonitosti u zloupotrebe konstatovane u nalazima državnih organa i načinjene vrlo smišljeno i planirano, inspirisane bahatošću i bezobzirnošću uz puno znanje rukovodstva opštine Surdulice.

Predsednici surduličke opštine bi bilo bolje da se u svom „delanju“ osvrne na organizovanu opštinsku korupciju, preprodaju tendera i kriminalno finansiranje fantomskih organizacija, jer je zajedno sa svojim saradnicima dovela Surdulicu do poslednje kasabe koju svi napuštaju, jer u njoj budućnosti nema.

Država Srbija je upravo na primeru Surdulice pokazala da ozbiljno funkcioniše i da će sve ustanove čiji je osnivač i koje troše državne resurse itekako kontrolisati i menjati direktore koji rade nezakonito i koruptivno. I u svakom sektoru i segmentu. I ne samo to, oni koji su vršili krivična dela će morati da odgovaraju gospođo Popović.

Možda ste vi pomislili da ste u Užičkoj republici van domašaja zakona, ali vreme će Vam pokazati da ste se prevarili. Podsećamo Vas da ste deo vladajuće većine u republičkoj vlasti i da Vam to ne daje za pravo da budete zaštićeni niti abolirani odgovornosti- kaaže se u sopštenju Opštinskog odbora SNS Surdulice.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐURIĆ: Kovačevića bi bilo sramota da je pri sebi
Politika

ĐURIĆ: Kovačevića bi bilo sramota da je pri sebi

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić reagovao je večeras povodom navoda koje je potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izneo na Tviteru o predsedniku Srbije i ukazao da bi ga bilo sramota reči koje upućuje da je pri zdravoj pameti

02.10.2020

22:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija