• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

15.02.2021

20:09

BRATISLAV DIKIĆ STIGAO U SRBIJU! Vladimir Božović za Informer: General će se na Sretenje susresti sa svojom porodicom!

Politika

BRATISLAV DIKIĆ STIGAO U SRBIJU! Vladimir Božović za Informer: General će se na Sretenje susresti sa svojom porodicom!

Podeli vest

Penzionisani general Bratislav Dikić, koji je prošle nedelje pušten na slobodu odlukom Apelacionog suda u Crnoj Gori, ušao je u Srbiju

Ovu informaciju Informeru je potvrdio ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

- General Dikić je ušao u Srbiju. Na Sretenje, na praznik susreta sa Gospodom, general Dikić će se susresti sa svojom porodicom, sa našom Srbijom, rekao je ambasador Božović.

Prvostepenom presudom Dikić je u Crnoj Gori bio osuđen na osam godina zatvora zbog navodnog pokušaja terorizma i stvaranja kriminalne organizacije. Presudom Apelacionog suda general Dikić je oslobođen i on je prošle nedelje izašao iz zatvora Spuž. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milutin

pre 3 godine

Oće li se ona jadna baba koja skapava u ambasadi Srbije u podgorici najzad vratiti svojoj kući.zašto Srbija ćuti.ajmo Srbijo,nevina zena propada zbog bezobrazluka pojedinaca.

Marcco

pre 3 godine

Niti je Božović ambasador u Crnoj Gori, niti je Dikić general. Božović je bio ambasador, a Dikić je bio general policije. U policiji se formacijski činovi ne prenose u penziju.

Dejan

pre 3 godine

Dikić je konačno medju svojom porodicom.Svasta je pretrpeo ovih godina ali pravda je spora ali dostizna.

Perica

pre 3 godine

General Dikic stigao kuci, dobro nam dosao i Vladimiru Bozovicu zelimo brz povratak u Crnu Goru.

DraganSubotica

pre 3 godine

Pravda je na kraju ipak pobedila,nikakvog terorizma nije bilo a ostaje nam da se nadamo da će i po pitanju našeg ambasadora pravda na kraju pobediti.

Dexa

pre 3 godine

Nas general stigao u domovinu,konačno sa porodicom. Ocekujemo da vlasti u Crnoj Gori konačno krenu raditi na uspostavljanju pravih odnosa sa Srbijom a prvi potez je povlačenje odluke o proterivanju našeg ambasadora.

Deksiko

pre 3 godine

Puna podrška za našeg generala,na Crnoj Gori ostaje da popravi odnose sa Srbijom i da se ovakve stvari više nikad ne ponove. Sledeći potez mora biti povlačenje sramne odluke o proterivanju našeg ambasadora koji je bio poslednji Milov trzaj.

Boki Popovic

pre 3 godine

Dikic stigao kuci, ostaje bruka na Crnoj Gori sta nam je sve uradila u vladavini Djukanovica, nadamo se boljim odnosima ali prvo moraju povuci odluku o proterivanju naseg ambasadora da bi mogli raditi na uspostavljanju bratskih odnosa.

Aco Popovic

pre 3 godine

Konacno pravda pobedila, nazalost covek je bio godinama na robiji na pravdi Boga, cekamo dalji korak vezan za zenu u ambasadi i da se konacno nas ambasador vrati u Crnu Goru odnosno da Crna Gora konacno povuce tu sramnu odluku koju je Milo naredio da se donese.

Đurđa

pre 3 godine

Generale, dobro došli kići Sada ih tužite pa im ispraznite budžet.

Milosav

pre 3 godine

Ostaje velika bruka na Crnoj Gori sta je sve uradila bratskoj Srbiji od priznanja Kosova,do drzavnog udara kojeg nije bilo i proterivanja naseg ambasadora koji je samo rekao istinu. Na Krivokapicu ostaje da to sve ispravi u sta se iskreno nadamo.

Aleksandar Sever

pre 3 godine

Konacno nas general u svojoj domovini i sa porodicom, drzavni udar nije bio nego je sluzba namestila pricu da bi Djukanovic pobedio Demokratski front sto se je i desilo. Sada kad je pravda pobedila ostaje jos da zena iz ambasade dodje svojoj kuci kao i da povuku odluku o proterivanju ambasadora Srbije.

topniksatulinihgreda

pre 3 godine

Dobro dosao generale, cestitke novoj demokratskoj vlasti u Podgorici.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija