• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2021

21:36

PALMA, IZVINI! Mića Megatrend okrenuo priču o privatnim žurkama u Jagodini: BIO SAM LJUT, ISPROVOCIRAN, na tim žurkama nije bilo ničeg lascivnog ni podvođenja!

Politika

PALMA, IZVINI! Mića Megatrend okrenuo priču o privatnim žurkama u Jagodini: BIO SAM LJUT, ISPROVOCIRAN, na tim žurkama nije bilo ničeg lascivnog ni podvođenja!

Podeli vest

Mića Jovanović, vlasnik Fakulteta Megatrend u emisiji Hit tvit objasnio je izjavu o Draganu Markoviću Palmi televiziji Nova S i aferi pedofilija u Jagodini

- Ono što su pisali neki mediji da sam ja sa Draganom Đilasom i da sam instruiran, moram da se ogradim. Dragan Đilas je najveći prijatelj Megatrenda. Mariniku Tepić i ne znam. Palmu i dalje smatram prijateljem - rekao je Jovanović.

- Niste vi moj prijatelj, gospodine Jovanoviću, čim ste mogli tako nešto da izjavite - dobacio je Palma.

Foto: printscreen

Dragan Marković Palma

- Nikakav sukob političke prirode nije u pitanju. Ja sam u SPS-u od početka, ali šta se desilo, javi se novinar, isprovocira me i ja kažem nešto što je uglavnom istina, ali evo da objasnim. To je bilo otvaranje hotela, mi smo tamo gledali prostor, gospodin Palma je obećao divan prostor, na kraju dana slikovito rečeno taj prostor je koštao sa kamatama 15 miliona. To je bilo za nas jako mnogo. To je bio prvi razlog zašto sam se ja naljutio. Drugi razlog, za taj rođendan 50. Ja sam svoju ženu ostavio u Kanu, 2. maja, čini mi se. Dođem u Jagodinu, Palma me ispoštuje i stavi me do Ivice Dačića. Uđe posle toga Boris Tadić i kaže "Ja neću da sedim sa kriminalcima". Kakav ja kriminalac. Ali Palma mene premesti i stavi me tamo u neki drugi deo. Ja kažem vozaču "Pali auto, idemo". Eto, vratio sam se u Beograd i nije bilo nikakve žurke. To što su napisali na portalu "Nova S" je bilo isprovocirano. Bio sam ljut. Moram da se korigujem, bio sam stvarno ljut, ako će gospodin Palma da prihvati drugarsko izvinjenje, evo i prijavljujem se da budem svedok odbrane ako treba - rekao je Jovanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Haha pomesala se Zadruga i Hit tvit ako to moze da se pomesa odavno je to jedno te isto.

Normalac

pre 3 godine

Druskane, džabe objašnjavas. Teški su to nesrećnici, g...a podanička.

Ljubiša

pre 3 godine

Pomešao si ti, valjda si pomislio na Djidolarosovog "Velikog Brata" i baka Oljin "Utsak nedelje".

Hobit J Vučičević

pre 3 godine

Hobite, ovo je jadno i za šljam poput vas, realno. Priznaj mi u inbox.

laza lazarevic

pre 3 godine

Mica je biznismen prvo opozicija ponudila a onda vlast dala vise pa promenio plocu a Mici da pljune pa polize nije problem.

palma

pre 3 godine

Bez obzira...neko mora u zatvor...palma...marinika ....ili jovanovic...nije normalno da se ovo zavrsi na izvinjenjima

zdjurdjevic

pre 3 godine

Vučićeviću i ti sigurno ne veruješ ono što je Mića Jovanović večeras izjavio.

Peđa

pre 3 godine

Znači svi poslanički klubovi su učestvovali!!!! Red vruće jagnjetine, red vruće piletine, pa sada svi lažu i mažu se pepelom. Da ste svi koji ste u politici poslednjih 30 godina lopovi, secikese, manipulatori, lažovi i kao finale pedofili i seksualni manijaci. Šta li će još da ispliva iz bureta punog govana!!!!

Laky

pre 3 godine

Mića, čovek od nauke, poneo tetki lek..... Palma se primio, Marniki ne gine prdekana.

Joksim

pre 3 godine

Samo dodjite no pazite sa kojim tablicama jerbo se prica kako da neke iz bratske serbije nece dobro proci?

Tata

pre 3 godine

Чуј наљутио се на Палму што су га преместили,а није се наљутио на Тадића што га је директно увредио.Зашто није изјавио да Тадић организује журке и подводи малолетнице.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija