• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2021

17:05

OVO NI HITLER NIJE RADIO! Čist fašizam đilasovskih medija! /FOTO/

printscreen

Politika

OVO NI HITLER NIJE RADIO! Čist fašizam đilasovskih medija! /FOTO/

Podeli vest

Đilasovski portali jos jednom su pokazali kako bi se njihov gazda ponašao kada bi se dokopao vlasti

Naime, juče su se u Novom Sadu okupili članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke, na radnom sastanku kako bi između ostalog pozvali i članstvo da uzme aktivno ucešće u izborima za Savete mesnih zajednica u Novom Sadu, koji se održavaju danas. Među prisutnima kojih je bilo nekoliko desetina bio je i Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, ali pre svega aktivni član Srpske napredne stranke i čovek koji ne zauzima nijednu državnu funkciju, nema privatne firme, niti račune u Švajcarskoj i drugim zemljama niti gomilu nekretnina kao sto ih ima brat pomenutog Dragana Đilasa, Gojko.

Običan, vredni i angažovani član Srpske napredne stranke, što mu zakon ove zemlje dozvoljava kao i svakom drugom građaninu. Đilasu čak i to smeta, verovatno je problem sto je Andrej Vučić živ i što diše vazduh kao i svi drugi građani i ako čitamo naslove sa đilasovskih portala i to bi mu bilo zabranjeno. Čovek je Đilasu kriv što je živ. 


Verovatno je samo poželjno i dobrodošlo kada je neko Đilasov brat, kada ima desetine nekretnina i tada mu treba aplaudirati. Jasno je, poliitika đilasovskih portala je, može se slobodno reći, čist fašizam!

Foto: printscreen

Tekst na đilasovskom portalu

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Ako nista nema i ne radi nema privatne firme od cega zivi?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija