• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2021

15:11

MORAMO SE DIČITI NAŠOM SLAVNOM ISTORIJOM! Ministar Stefanović objavio fotografiju dede Borivoja: Rastao sam s ponosom što sam dete iz antifašističke porodice i uvek ću to biti! Foto

Politika

MORAMO SE DIČITI NAŠOM SLAVNOM ISTORIJOM! Ministar Stefanović objavio fotografiju dede Borivoja: Rastao sam s ponosom što sam dete iz antifašističke porodice i uvek ću to biti! Foto

Podeli vest

Ponosni sam potomak boraca protiv fašizma. Odrastao sam uz dedu Borivoja, koji je praktično bio dete kada je, sa svojih jedva 15 godina, krenuo u borbu za oslobađanje zemlje od okupatora. Bio je i ostao za mene pojam neustrašivosti i srčanosti. Heroj. Rastao sam s ponosom što sam dete iz antifašističke porodice i uvek ću to biti, napisao je ministar odbrane Nebojša Stefanović

"Moramo se dičiti našom slavnom istorijom. Ne smemo je nemarom prepustiti zaboravu. Moramo se sećati svih kćeri i sinova naše zemlje koji su dali svoje živote u narodnoslobodilačkoj borbi. Moramo uvek i svuda glasno ukazivati poštovanje preživelim veteranima Drugog svetskog rata. Oni su žrtvovali svoju mladost za našu slobodu.

Dužni smo da našoj deci i budućim pokolenjima prenosimo predanja o njihovom nesebičnom služenju otadžbini. Moraju znati da slobodu, bezbrižan san i mir dugujemo upravo njima, koji su izvojevali pobedu nad najvećim zlom čovečanstva zvanim fašizam.

Srbijo, srećan ti Dan borca! Imaš puno razloga da budeš ponosna!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija