• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2021

14:54

Na meti je svako blizak predsedniku Vučiću, posebno kada ga podrži u sprovođenju politike koja donosi dobro Srbiji

SNS

Politika

Na meti je svako blizak predsedniku Vučiću, posebno kada ga podrži u sprovođenju politike koja donosi dobro Srbiji

Podeli vest

Član GO SNS i narodni poslanik Zoran Tomić poručio je da Vučić sa narodom gradi bolju Srbiju i ocenio da "jedino što iza tajkuna i njihove prljave kampanje ostaje su primerci medija koje su upropastili svojom mržnjom, kao i naslovnice i tekstovi kao spomenici beščašća, kojih će se budući urednici tih novina stideti"

- Napadi na porodicu predsednika Vučića ne prestaju, postaju sve intenzivniji. Zamislite u kolikom su problemu Ðilas, Šolak i ostali žuti tajkuni kad ne štede resurse i napore da na glavne strane svojih medija izlože te napade. Na meti je svako blizak predsedniku Vučiću, posebno kada ga podrži u sprovođenju politike koja je donela toliko dobrog Srbiji - naveo je Tomić u saopštenju Informativne službe SNS.

On kaže da se rezultati bivšeg režima mere sa stotinama procenata uvećanja njihove lične imovine, zloupotrebi javne pozicije i nameštanju poslova sebi i svojijm pajtosima, a sve sa ciljem uništavanja Srbije.

- Vi, tajkuni, obnevideli zbog silnog novca koji ste od građana opljačkali i strpali u svoje džepove, i od mržnje prema Vučiću koji vas je sprečio da to radite i danas, shvatite da Vučić nije u problemu, jer se rezultati njegove politike i rada mere kilometrima puteva, rekonstruisanim brzim prugama, novim radnim mestima, većim platama i penzijama, boljim životnim standardom i hiljadama spasenih života građana Srbije u vreme pandemije korona virusa - kaže Tomić i navodi da za razliku od politikanata koji napadaju Vučića, predsednik ima porodicu kojom može da se pohvali i o čijim članovima priča otvoreno.

- Vučićeva deca su kao i sva druga deca u Srbiji, samo je prema opoziciji greh što su baš njegova i ne štede napore da ih napadaju i pljuju na svakom koraku, a posebno njihovi vodovi botova na društvenim mrežama. Sve te napade on mora da sluša svakodnevno i na vašu žalost podnosi ih, kako bi nastavio da radi na sprovođenju svoje politike, jer zna da je bednicima osnovni cilj sa ovim napadima da ga pokolebaju i spreče da svoju politiku razvoja Srbije pod nazivom Srbija 2025 realizuje - dodaje Tomić i kaže da građani Srbije neće dozvoliti da se to učini.

- Vučić sa narodom gradi bolju Srbiju, a jedino što iza tajkuna i njihove prljave kampanje ostaje su primerci medija koje su upropastili svojom mržnjom, kao i naslovnice i tekstovi kao spomenici beščašća, kojih će se budući urednici tih novina stideti - zaključuje Tomić u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Zna li ova podguzna muva da su vođina deca često viđena u društvu onih iz ćevabdžinice u Ritopeku? Ova podguzna muva jedino zna samo da parazitari na državim jaslama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija