• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

04.09.2021

22:00

OVAJ DETALJ JE SVIMA ZAPAO ZA OKO! Premijerka Brnabić na premijeri opere Karmen!

Tanjug

Politika

OVAJ DETALJ JE SVIMA ZAPAO ZA OKO! Premijerka Brnabić na premijeri opere Karmen!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić prisustvovale su izvođenju opere "Karmen" na Savskoj promenadi

Večeras se u Beogradu premijerno održava Bizeova opera "Karmen" u saradnji Narodnog pozorišta u Beogradu i "Beograda na vodi".

Opera će imati samo jedno ekskluzivno izvođenje na Savskoj promenadi u okviru projekta "Opera na vodi".

Manifestacija "Opera na vodi" održava se po treći put i predstavlja značajnu kulturnu svečanost i jedinstvenu turističku atrakciju.

Na premijeri opere "Karmen" pojavile su se premijrka Ana Brnabić sa svojom partnerkom Milicom Đurđić.

Ne možemo da ne istaknemo da su premijerka i njena partnerka potpuno oduševile svojim modnim kombinacijama. 

Premijerka Brnabić je obukla crnu košulju i pantalone, kao i crne cipele, a sve je to upotpunila sivim sakoom.

Savršen izbor boja za ovu priliku možemo povezati sa značenjem same crne boje koja oslikava snagu i sigurnost, kao i eleganciju i senzualnost.

Njena partnerka Milica Đurić se opredelila za svečani mantil u teget nijansi sa svetlijim tonovima, kao i za cipele u bež boji i teget pantalone koje odišu prefinjenošću.

Teget boja ima slične atribute kao i plava, te simbolizuje emociju, snagu, poverenje i pouzdanost, ali ima i moć da smiruje i opušta.

Više puta su svojim izdanjima oduševile publiku, a kao i uvek, njih dve su bile u potpunom skladu, kako u modnom, tako i u emotivnom, što se vidi po osmesima koje su uputile jedna drugoj koji nikome nije promakao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

Oduševljen sam. Ne znam samo koga one zanimaju i kako su se obukle dok narod gladuje i sve skuplje plaća artikle.

sns

pre 2 godine

U kom smislu partnerka?! Partnerka u stonom tenisu, odbojci, poslovna partnerka...?

PropastNepomenicima

pre 2 godine

Dokle ćemo sestre i braćo da gledamo i trpimo ovu sablazan?! Pa, ako je i od Njega, zaista je previše, i ako On nije ukapirao da je dovoljno "svirao i da je vreme da za pojas zadene" moraće da mu se to kaže, pristojno ili uličarski-na Njemu je da izabere.

Objavite

pre 2 godine

Kada vec morate da objavljujete ovakve stvari, objavite i kritike. Sve je, "demokratski". zasto objavljujete neke "aktivnosti" politicara i javnih licnosti iz njihovih privatnih zivota? Ako ste ubedjeni da ste u pravu, objavite ko je u toj vezi musko, a ko zensko? Ceo Svet zna, oboje su zenskog pola. Kako moze ana da ima dete, kada ga nije niti pravila, niti rodila? Nije isto usvojiti dete, kao napraviti ga i roditi. zar ne? zasto je toliko bitno objavljivati da neko ima sklonosti ka svom polu? Zasto je to toliko bitno za citavu populaciju na planeti Zemlji ili je to pokusaj da se zaustavi natalitet.

Ja

pre 2 godine

I onda nama kazu da smo neodgovorni i da idrmo u guzvu i siromo koronu.

Saradžogla

pre 2 godine

За решавање озбиљних проблема које имају машиновође Премијерка Ана је НЕЗАИНТЕРЕСОВАНА?За то су је молили чак и чланови СНС.Чак су јој запретили да ће упозорити асоцијацију европских железница да је кретање возова кроз Србију веома несигурно ЗБОГ ЛОШЕГ ОДРЖАВАЊА ПРУГА и ништа?И без одговора?ПС.Ономад је и Председник Србије стао на страну бахатих железничких руководилаца и тиме игнорисао проблеме машиновођа?

Slobodan gradjanin

pre 2 godine

Izgleda za Anu i njenu ( sta god joj bila ) ne važi obaveza otstojanje kao i za skupove na kojim je prisutna. Otstojanje važi samo za raju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija