• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2021

21:11

/VIDEO/ SRBI UZ TRUBU ISPRATILI SMENU PRIPADNIKA ROSU! Srpska trobojka se  vijori, a ispod nje TREŠTI MUZIKA!

Printscreen

Politika

/VIDEO/ SRBI UZ TRUBU ISPRATILI SMENU PRIPADNIKA ROSU! Srpska trobojka se vijori, a ispod nje TREŠTI MUZIKA!

Podeli vest

Srbi sa KiM su još jednom na zanimljiv način ispratili smenu jedinica ROSU koji su i dalje prisutni na administrativnim prelazima

I dok je tako "prva smena" ustupala mesto "drugoj", sa lica mesta ju je ispratila srpska pesma.

Pripadici ROSU su u koloni odlazili, pritom prolazili ispod srpske trobojke i tada je zagrmelo:

- Srpska se truba sa Kosova čuje.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kraj partije je blizu

pre 2 godine

Koji je sledeći spin na redu - Bosna? Kovid? Opet Kospvo? Kad će na red da dođe poligraf našeg velikog vođe iz Jajinaca?

Šahmat

pre 2 godine

Hoće li Vučić opet u rat i agresiju ili da dozvoli kosovske tablice po Srbiji? Albanci su samo dali meru reciprociteta, a vi kukate pred celim svetom, ko da vam vade organe? Kad su ono izbori naredne godine u Srbiji? Hoće li AV pobediti ako pusti kosovske tablice kroz Srbiju? Zamena tablica košta i to pogađa sve Srbe, ma gore je od one takse 100%! ZSO je potrebna Vučiću (posebno sada za nadolazeće izbore) da kaže, da je nešto dobio, da je i ponedio, a neće ni to dobit. Eto, šiptari stali na svoju granicu, a EU i NATO neće dozvolit Srbiji da opet bude agresor, a i vojska ne sme da krene jer su Albanci naoružani za razliku od 91g i šta je još gore muslimani su.

Milan

pre 2 godine

To je verovatno grupa naših Srba koji ne razvode stražu kao gradonačelnici Severa KiM. To su Srbi koji nisu pod kontrolom Srpske liste. Naši odmetnici. Bravo braćo.

Ja

pre 2 godine

Zamislite ovako nesto u Bujanovcu i obrnute uloge...

Petar

pre 2 godine

Najbolje rešenje bi im bilo da otvore te granice jedni i drugi i da odu kući a neka se Kurti i Vučić dalje dogovaraju o detaljima i kako kompenzirati tu taksu od 5€ ako je to sporno. Narodu je dosta sukoba, netrpeljivosti, mržnje i ratova. Pa zar to političarima nije jasno ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija