• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TV Prva

26.09.2021

10:57

Bodrožiću, nemoj da pričaš gluposti! Mrtav 'ladan si slagao da je u vreme DS bilo više opozicionih medija nego danas! /video/

printscreen TV Prva

Politika

Bodrožiću, nemoj da pričaš gluposti! Mrtav 'ladan si slagao da je u vreme DS bilo više opozicionih medija nego danas! /video/

Podeli vest

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije, Željko Bodrožić, gostujući u jutarnjem programu TV Prva sa novinarom i kolumnistom Informera Ivanom Radovanovićem, pokušao je da odbrani sramno ponašanje Marka Vidojkovića, koji je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću psovao majku, da bi tokom emisije izjavio očiglednu laž - da je u vreme dok je na vlasti bila Demokratska stranka bilo više opozicionih medija nego danas...


Umesto da kao predsednik jednog novinarskog udruženja zastupa interese svih novinara, bez obzira na to u kojoj redakciji rade, Bodrožić je na TV Prva nastupio kao advokat tajkunskih medija, relativizujući besraman postupak Marka Vidojkovića.

Foto: printscreen TV Prva

Bodrožić se tu nije zaustavio, već bez argumenata optužio voditeljku Mariju Savić Stamenić za nešto što nikad nije izjavila, dok mu je kao glavni adut za napad na sagovornika Ivana Radovanovića bio to što piše kolumne za Informer.

Pred sam kraj emisije Bodrožić je ustvrdio da je u vreme, kada je na vlasti bila Demokratska stranka, bilo više opozicionih medija nego danas.

Foto: printscreen TV Prva

Pogledajte šta mu je na sve to rekao Ivan Radovanović:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Ujka Fester Radovanović je uvek spreman da brani partiju. Zato je on jedan od uzora novinarima.

Lazni Bot

pre 2 godine

On je dovoljno kaznjen jer mu je zena ono biće sto vodi partijski REM.

Ćikula

pre 2 godine

Ko je ovaj mucavi? Ko njemu dade funkciju, riđavi Đilas garant

Baća

pre 2 godine

Bodrožića bi, po onome što priča, bilo teško svrstati u predsednika nekog nezavisnog novinarskog udruženja. Pravdao je sve vreme Vidojkovića i one koji stoje iza njega, a kritikovao drugu stranu za sve i svašta. Dakle, ponašao se pristrasno i to kao da je deo jedne politicke opcije. U jednom trenutku je verbalno napao i samu voditeljku, što je bilo krajnje neprofesionalno i degutantno. Po meni, on je samo deo dobro uvežbane Đilasove ekipe i ništa više od toga.

dera

pre 2 godine

Bodrozic , ne zna se dali je smesniji kao novinar, ili kao politicar u pokusaju .

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Smesni su svi troje,novinarka vidi se za vlast kao uvredjena mlada kad joj nesto kazes,ovaj celavi kao iz kafane a Vuciceva slika mu u novcaniku a Bodrozic izgubljen u svemiru i prostoru.

Milisav

pre 2 godine

Nažalost,ova zemlja ne dozvoljava da se neki stide sebe i svojih postupaka...

Darko

pre 2 godine

Predsednik unsa je sramota za Srbiju.Sta su neki sebi dozvolili

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija