• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kikinda.sns.org.rs

06.10.2021

15:22

Đilasovo kikindsko strašilo građani vrlo dobro znaju! Nema tog "dana posle" u kom će ovi lopovi imati priliku da ponovo pljačkaju Srbiju!

Politika

Đilasovo kikindsko strašilo građani vrlo dobro znaju! Nema tog "dana posle" u kom će ovi lopovi imati priliku da ponovo pljačkaju Srbiju!

Podeli vest

Ponovo se u našem gradu pojaviše perjanice preduzeća "Multikom" najvećeg lopova u istoriji Srbije, Dragana Đilasa, potpisujući se kao Stranka slobode i pravde, rekli su iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke, a njihovo saopštenje vam prenosimo u celosti

"Znaju građani Kikinde dobro i kod koga su došli! Najbližeg kompanjona Dragana Đilasa, Zorana Mileševića, su sakrili od kamera, kao i Željka Bodrožića, Đilasovog propagandiste, pa su u nedostatku rešenja pred kamere stavili, Miroslava Panića da mrmlja i muca.

SNS odbacuje tvrdnje SSP: Ðilasovci polaze od sebe!

Đilasovo kikindsko strašilo građani vrlo dobro znaju, kao glavnog lokalnog tajkuna, čije su džepove u vreme njihove vlasti punili, bez kog nije moglo ni da svane, a da on to ne dopusti, čoveka koji je od najlepšeg hotela "Narvik" napravio štenaru i zgrnuo milione na nikada dovršenoj hladnjači na samom ulazu u grad, koju je posle preprodao Đilasu.

Zašto se tamo Multikomovci nisu slikali? Zašto ne pokazaše narodu kako su sposobni i šta znaju? Nije valjda da se i sami stide? Ne, nego misle da mogu lažima da zatrpaju dokaze svog lopovluka.

Teško je žutim okorelim pljačkašima države da se suoče i prihvate istinu! Dugo niko nije smeo da im se suprotstavi, tome je došao kraj!

Nema tog "dana posle" u kom će ovi lopovi imati priliku da ponovo pljačkaju ovaj grad i ovu zemlju!

Što ste pljačkali, pljačkali ste, a nadamo se da će doći vreme kada će te za to i odgovarati, ali ponovo pljačkati nećete.

Srpska napredna stranka se borila i bori se da grad u kom ste se obreli bude grad budućnosti, a ne “kasica pracica” Dragana Đilasa, Zorana Mileševića i ostalih lopova koji su od naroda i Kikinde samo i jedino otimali."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija