• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.10.2021

12:26

BOŽIĆ: U REDOVIMA TAJKUNA I KRIMINALACA NEKONTROLISANA PANIKA

sns.org.rs

Politika

BOŽIĆ: U REDOVIMA TAJKUNA I KRIMINALACA NEKONTROLISANA PANIKA

Podeli vest

Nezapamćena histerija u redovima Đilasovih satrapa i ološa! To ciči i vrišti u nemerljivim decibelima, poručenim da horski u tom organizovanom poduhvatu sakriju istinu koja je sve očiglednija, poručila je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Sandra Božić, čije vam saopštenje prenosimo u celosti:

 

"Odlučnost Aleksandra Vučića da se do poslednjeg atoma snage bori protiv kriminala i korupcije u svakom segmentu društva, ne braneći nikoga, strpljivo i sistematično daje rezultate.

Ali kad god istina nađe svoj put, u redovima tajkuna i kriminalaca nastaje nekontrolisana panika.

Tako smo nakon jučerašnjeg obraćanja predsednika Srbije i njegovog čvrstog obećanja da će građani Srbije vrlo brzo saznati ko je i kako sarađivao sa kriminalcima, dobili reakciju svih onih čija prljava savest očigledno pritisak pred istinom ne može da izdrži.

Po redu su se javili oni koji su mesecima bili plaćeni da orkestrirano viču "drž’te lopova" dok su oni lično zajedno sa svojim tajkunskim gazdom i nalogodavcem najveće i nezapamćene haračlije i kriminalci u istoriji naše države organizovali hajku na predsednika države.

Osiljeni ogromnim novcem, potpomognuti mafijaškim prijateljima, gladni moći i državnih jasli, preko svojih "nezavisnih" medija, plaćenih organizacija i pojedinaca, a sveukupno u svojstvu tajkunske opozicije, u svakodnevnom su poslu targetiranja glave Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Otišli su korak dalje i povezali se i organizovali sa korupcionaškim strukturama unutar državnog aparata sa ciljem ako Vučića ne sruše spolja, učiniće to iznutra!

Upinjala se tajkunska starleta Marinika Tepić da opravda novac svog sponzora i vlasnika Dragana Đilasa, kokodakanjem po konferencijama za isključivo njihove medije, ne bili mu utrla put ka novim milionima.

O prvom pajacu i kriminalcu Miroslavu Aleksiću tužno je trošiti reči, njegove laži su toliko očigledne i padaju na prvom od mnogo potpitanja kako je sistematično krao Trsteničane.

I kad istina pokuca na vrata ovi "utemeljivači" Đilasove lopovske doktrine nemaju kud jer ušli su u jednosmernu ulicu.

Panika raste, pojačani su na maksimum ali ih narod odavno ne čuje.

Jer najzad ćemo saznati od koga su dobijali smernice za napade na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, i gde je kraj klupka koje je počelo da se odmotava".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SNS talibani

pre 2 godine

Treba SNS da organizuje takmičenje ko će više da pljuje najvećeg partijskog neprijatelja.

Zoran

pre 2 godine

Samo da dodam...obratio sam se doticnoj gospodji i ukazao na propuste i kriminalne radnje suda u Beceju...obecala je da ce da mi pomogne...ali kad je videla da je doticni iz nejen stranke - vesto se izvukla i rekla mi da nadjem dobre advokate. Hocu da kazem, sve ste vi isti. I vi koji ste na vlasti i oni pre vas. Tesko nama, malom i obicnom narodu. Jedino resenje, pokupiti svoje troje dece i otici odavde....

Viktorija

pre 2 godine

Još malo dokaza i klupko će biti konačno odmotano,a Đilas u međuvremenu smišlja nove laži.

Maša

pre 2 godine

Jedva čekam da čujem uspaničenog Đilasa šta ima da slaže ovog puta.

Predstavnici bivšeg tajkunskog režima su izgubili kompas! Cela srbija zna šta je istina!
Politika

Predstavnici bivšeg tajkunskog režima su izgubili kompas! Cela srbija zna šta je istina!

U poslednjih 24 sata posebno je izražena panika i kod predstavnika bivšeg tajkunskog režima, njihovih medija, koliko i kod tajkuna i običnih kriminalaca. I nije to slučajno. Počinje da se otvara pandorina kutija sastavljena od laži i podmetanja godinama pravljenih za račun njihovog glavnog poslodavca, izjavio je narodni poslanik Dejan Kesar, čije vam saopštenje prenosimo u celosti

03.10.2021

12:04

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija