• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2021

11:08

PRAVDA ZA DUŠKA! NAROD OGORČEN, PROTEST U ŠAPCU U 16h!

Informer

Politika

PRAVDA ZA DUŠKA! NAROD OGORČEN, PROTEST U ŠAPCU U 16h!

Podeli vest

Dragana Milovanoviću Crni, koji je uhapšen zbog incidenta prilikom blokade šabačkom mosta, pušten je iz pritvora. Posle odluke žutog suda da đilasovskog batinaša Dragana Milovanovića Crnog pusti na slobodu, narod u Šapcu je više nego ogorčen

 

Kako saznajemo, za 16 časova zakazan je protestni skup na kome će biti zatražena pravda za Duška Prokića, bageristu koji je zverski pretučen samo zato što se u subotu svojim bagerom kretao nagistralnim putem u okolini Šapca.

Prokić se nalazi na VMA gde lekari pokušavaju da mu saniraju povrede, a kako saznajemo veliko je pitanje da li će uspeti da mu sačuvaju vid na desnom oku!

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rajko

pre 2 godine

Trenutak da se milicija dokaže. Pošto nisu hapsili huligane, u 16 h mogu da hapse gradjane. Živela Srbija-

Gio

pre 2 godine

ahahaha koji ste vi jadnici, protest za huligana? Bravo! Nista gluplje niste mogli da smislte.

Gio

pre 2 godine

Ljudi bre daj urazumite se MOLIM VAS! Kakva je ova drzava postala, branimo huligane, molim vas urazumite se. Sklanjajte ovu vest ako bar malo dostojanstva imate. Sta vam je cilj, da sutra postanemo Avganistan?

Sanja

pre 2 godine

Dusane, tvoji gradjani su iz tebe, mecemo dozvoliti da nasilnici prodju nekaznjeno!

Dragan

pre 2 godine

To samo Đilasovci mogu da podrzavaju nasilje!

Sale

pre 2 godine

A onaj kreten sa kapuljacom iza bagera sto odbrojava i udara coveka daskom, taj nije Djilasov, taj je SNS bot.

Pedja

pre 2 godine

Od koga vi pravite "mučenike" i "heroje". Tako ste tražili "pravdu" i za onog reditelja koga je Bjelogrlić pretukao pa sta ste dobili? Narod je tek tada ukapirao ko je "reditelj" ... Videćete kakva će biti gledanost njegovog sledećeg filma...

Miloš

pre 2 godine

Vučiću, Brnabićka i Vulinu sprovodite zakon,dozvolite policiji da rade svoj posao. Ja da dozvolim da me kriminalci i huligani prebiju kao ovog čoveka neću. Biće oni ili ja pa ko bude više hrabriji i imao sreće,samo se nadam da ne dođe ni do kakvog kontaka. Policijo sprovodi zakon a ološe od sudija oterati...

ringispil

pre 2 godine

Dusko treba da postupi jednostavno ovako. Tuzba protiv ministarstva policije jer nije stitila ustavom zagarantovano pravo slobodnog kretanja. Tuzba protiv ministra policije jer je slusao naredbu predsednika koji je takodje za rad ocuvanja politicke moci precutno odobrio policisku nezainteresovanost za fizicki napad na mirnog gradjanina na duznosti. Onog CUTU tuziti za fizicko nasilje, dusevnu bol i pretrpljen stah sa punom novcanom nadoknadom za telesne povrede. Da vidimo sudiju koji ce doneti oslobadjajuce presude za ovakvo ponasanje. Zar narod treba da nosi oruzje i stiti svoje pravo i integritet jer drzava nece da radi ono zasta postoji.

Rade R

pre 2 godine

Đilasovci su skalu vrednosti samo okrenuli naopačke, sve što je pozitivno po njima je negativno, a negativno pozitivno! Zamislite da to uradimo u matematici, pozitivan broj da bude negativan a negativan pozitivan! Po toj skali , đilasovih 619 miliona je njegova žrtva za narod! On je to uzeo i stavio u svoj džep da bi narodu bilo "bolje"! Ne razumem ni ja ali izgleda da ću morati da razumem, jer država ne može da nas zaštiti od te i takve " matematike"!

Jeca

pre 2 godine

Jadan covek je nagrabusio zbog bahatosti Tepiceve i njenog gazda Djilasa. Zelim mu da se brzo oporavi

Pera

pre 2 godine

Dusko je dobio sta je trazio. Drzava ima izvrsnu vlast POLICIJU koja treba da regulise saobracaj ali i proteste koji su ili nisu zakazai i odobreni. Nikako nemojte uzimati pravdu u svoje ruke. Dusku bi se u normalnim drzavama sudilo za terorizam. Batalite stranacke ideje .. sagledajte realno dogadjaj.

Rade R

pre 2 godine

Jel si ovo sam smislio ili ti je neko pomagao! Ako si sam onda si mnogo glup!

ZAvram

pre 2 godine

Подршка Прокићу! Борба за правду до краја! Но, зар вам онај миљеник кокошарникин, што замало да убије Душана, нема лице убице? Баш ми на злочинца личи! П. С. Прокић је мирно возио УЛТ (утоварну лопату), и није багериста! Зна се ко је освајао демонкратију багером...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija