• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.01.2022

16:28

Saša Janković potvrdio: Imam informacije da je pripreman atentat na Vučića!

Politika

Saša Janković potvrdio: Imam informacije da je pripreman atentat na Vučića!

Podeli vest

Bivši lider opozicije i protivnik Aleksandra Vučića u predsedničkoj trci 2017. godine, Saša Janković, objavio je na Tviteru da mu je potvrđeno da je pripreman atentat na predsednika Srbije!

 

Janković je izneo važna i uznemirujuća saznanja, koja su mu, kako je saopštio, potvrđena iz inostranstva.

– Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na Aleksandra Vučića su, po prvi put – stvarni. Sve informacije su stigle iz inostranstva, domaće službe su potpuno zatečene. Kako ne bi bile? A detalji zabrinjavaju – napisao je Janković.

Foto: printscreen Twitter

Na prikupljanju podataka angažovani su gotovo svi obaveštajni resursi, jer je, kako je informisana naša policija, planirano da se atentat na predsednika Srbije izvrši u prvoj polovini februara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Carica Sveta

pre 2 godine

A ako ne odustanu? Ako ne budu poraženi na vreme. Kutijama vlada je formirana 14 februara i mislim da je to taj dan. Vučić ima pravo na rad i život, kao i svaki čovek. On ne može da funkcioniše u izolaciji i čuje glas naroda tek kada vidi masovne proteste na ulici po nekom pitanju. Ovo nije funkcionisalo ovako dok sam ja bila u Nemanjinoj 6. Nisam ja pravila tabele i glumila telefonsku centralu. Ja sam gradila poseban sistem u skladu sa mojom prirodom i zakonima I niko nije bio nebezbedan, osim što sam ja lično bila na udaru. Od careubica i kraljeubica. To je njihova priroda. Ima ih u vlasti i u delu opozicije. Zato sam otišla. Mrzim mafiju i ubice predsednika i političara, jer ako neko nije pošten državnik, tu je zakon da sudi, a ne mafija i nasilnici. Razbojnici i ekstremi pojedinci. Moja priroda je carska, i pravoslavna i preka pa neću napisati kako bih ija presuđivala izdajnicima ubicama i mafiji. Lopovima i secikesama. Držimo se zakona u 21 veku

Marcco

pre 2 godine

A kako domaće službe da znaju šta se radi i dogovara u inostranstvu. SID, odnosno služba za istraživanje i dokumentaciju Ministarstva inostranih ne radi od 2007. godine, a njena dokumentacija je poslata u inostranstvo.

Pera Savic

pre 2 godine

Znaci nesto se kuvalo,nasa sluzba treba odmah da ih pohapsi kad pokusaju uci u nasu zemlju.

nikola0104

pre 2 godine

Ljudi pa da li je moguce Sasa Jankovic pravo niotkuda.Jos jedan dokaz maloumnosti malog opozicionara.

Ana

pre 2 godine

Naša policija dobro i odgovorno radi svoj posao. Smatram da su besmislice pričati o tome kako je atentat izmišljen. Nadam se da će se uskoro privesti slučaj kraju.

Minja

pre 2 godine

Niko se ne bi salio sa takvim stvarima. I objavljivao lazne informacije , jos posebno sto su dosle iz inostranstva.

Rade

pre 2 godine

Meni ovo deluje kao da su planirali da likvidiraju Vucica pred izbore. Jer ako pobedi na izborima njima nece nikako odgovarati. Stvarno strasna saznanja.

Minja

pre 2 godine

Vucic je izgleda ozbiljno stao mafiji na rep. Zato zele njegovu likvidaciju. Srbija nikada nece biti mafijaska drzava i treba ih sve pohapsiti.

Ana

pre 2 godine

Zaista ovo nije za salu, drugacije ne mogu a Vucic im smeta. Verujem u nasu sluzbu i drzavne organe koje ce zastititi naseg predsednika!

jana

pre 2 godine

Dobro je što je namera na vreme otkrivena i nadamo se sprečena. Srbija je jaka zemlja i podržava predsednika Vučića.

Jeka

pre 2 godine

Planiranje atentata na predsednika je udarac na celu drzavu Srbiju.Sluzbe po hitnom potupku treba da reše slucaj i pohapse sve one koji su umešani u ovo bolesno delo.

Ognjen

pre 2 godine

Aleksandar Vučić je postao meta kada je javno objavio da će država stati mafiji na rep. Zato žele njegovu likvidaciju. Srbija nikada neće biti mafijaška država i treba ih sve pohapsiti i smestiti gde im je jedino mesto u zatvor.

Dasa

pre 2 godine

Institucije moraju da zastite predsednika i njegovu porodicu na svaki nacin!

Sneža

pre 2 godine

Kad Janković kaže. Jedan od najvećih političkih protivnika Vučića kaže da je atentat zaista planiran.

Sneža

pre 2 godine

Ovo nije šala. Zaista smo u opasnosti svi kao država. Atentat ne može i ne sme biti političko sredstvo. Plašim se zaista.

Ivan

pre 2 godine

Vučić nekome opasno smeta, ali nadam se da će policija dobro odradi svoj posao!

Noni

pre 2 godine

Ovo su ozbiljne izjave, niko se ne bi šalio sa tim!

Dragana

pre 2 godine

Nadam se da će uspeti da reše ovaj slučaj!

Neca

pre 2 godine

Nadamo se da ce nasa sluzba da reaguje i pohapsi sve koji su to isplanirali!

ANA BRNABIĆ "ODUVALA" NOVINARA N1 USRED BRISELA: Srbija je bezbedna zemlja, a vaše pitanje je malo zlonamerno!
Politika

ANA BRNABIĆ "ODUVALA" NOVINARA N1 USRED BRISELA: Srbija je bezbedna zemlja, a vaše pitanje je malo zlonamerno!

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je u Briselu odgovarajući na pitanje novinara N1 tome da li je Srbija bezbedna zemlja, s obzirom na to da postoje pretnje po život predsednika Aleksandra Vučića, rekla da je naša zemlja apsolutno bezbedna zemlja, da to pokazuje upravo međunarodna saradnja, ali i istakla da joj se čini da je pitanje "malo zlonamerno"

25.01.2022

14:45

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija