• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2022

20:30

ĐILAS POKOPAO I SEBE I CELU SVOJU IZBORNU LISTU!

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

ĐILAS POKOPAO I SEBE I CELU SVOJU IZBORNU LISTU!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne zna gde udara

Đilas preporučuje da glasate za njegovu izbornu listu jer:

"Glasate za znanje" - TREĆI NA LISTI MU JE JEDINIČAR MIROSLAV ALEKSIĆ!

"Glasate za poštenje" - ĐILAS SE OBOGATIO ZA VREME VLASTI A VUČIĆ IMA ISTU IMOVINU KAO PRE VLASTI!

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Aleksić, koji je predmete u školi polagao u avgustu, a najveća ocena mu je bila 3 iz fizičkog, mora da je oličenje znanja.

Ana

pre 2 godine

Postenje, a svi Djilasovci posteni dok ne vide negde gde se krasti moze.

Jeka

pre 2 godine

Đilas je jedan običan prevarant.Koji po svaku cenu želi vlast da bi punio sopstveni dzep narodnim parama.

Rade R

pre 2 godine

Pa naravno da će narod da glasa, između ostalih vrednosti, i za to, znanje i poštenje!!! A znaš ti i sam Đilase, da ti nisi ništa od toga, a ni ovi, koji su totalno ustvari nebitni likovi, koji su ustvari samo tvoj paravan! Niko od vas nema ništa zajedničko sa ovim vrednostima! Ne razumem, zašto spominješ nešto pa onda ispadneš smešan! Pričaš o nečemu što je dokazano da nisi ti, to onda počinje da bude i žalosno, smešno je samo do neke granice! Zašto to radiš! Nisi valjda baš toliko glup, ili jesi! Ili misliš da je narod glup!? Šta god ti mislio ili radio, narod će glasati za znanje i poštenje! Pa ti vidi gde si!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija